CHP kendini eleştirdi!

Kocaeli 01.02.2016 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP kendini eleştirdi!

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 İlçe Çalıştayda buluştu. CHP İlçe başkanları çalıştayda özeleştiri yaparak, nasıl başarılı olunacağını derinlemesine masaya yatırdı.

CHP Kocaeli İl Örgütü, hafta sonu geniş katılımlı bir Çalıştay düzenledi. İl Başkanlığınca düzenlenen çalıştayda 12 İlçe başkanı, parti çalışmalarıyla alakalı bilgi verip, özeleştiriler yaparak CHP’nin Kocaeli’de başarılı olabilmesi için fikirlerini öne sürdü. Geniş kapsamlı çalıştayda 121 İlçe başkanı, İlçeleriyle alakalı yapılması gerekenleri ve bu zaman kadar yapılan hataları ifade ederken, özeleştiriler adeta havada uçuştu. “Biz kocaman bir aileyiz” diyen İl başkanı Sarıbay, “Bu aile Türkiye’de yüzde 25’e sıkışmış durumda. İzmit’te Türkiye ortalamasının altında. Ben bundan utanıyorum. Bu partinin aşağı çekilmesinde ki kendi sorumluğununu üstleniyorum. Burada hep beraber olalım Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu sıkışıklığını giderelim. İşte bu toplantının esas amacı budur. Bu yüzde 25 bandından Cumhuriyet Halk Partisi’ni biz nasıl çıkartabiliriz. Herkes fikrini burada özgürce söylesin. Birbirinizi seven, kucaklayan, ülkesini seven insanlarız” dedi. DURSUN DEĞERLENDİRME YAPTI Çalıştayı değerlendiren Gebze İlçe başkanı Recep Dursun ise, “Kocaeli İl Başkanlığı'nca düzenlenen Çalıştay'da  Gebze ve diğer İlçe Örgütlerin 2019 yılındaki yerel seçimlerde başarı ve Yerel İktidar'ın, akabinde genel seçimlerde "..Halkın İktidarı.." için örgütlerin derlenip toparlanması, seçmenlere erişim ve sandık çevresi örgütlenmesi ile hedef kitleye ulaşımın usul ve esasları paylaşıldı. Gerçekten ilk olarak yapılan ve verimli geçen toplantıyı düzenleyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a,İl Sekreteri Hüseyin Acurman'a,İl Eğitim Sekreteri prof.Dr.Ali Akdemir ve Burcu Hanıma Gebze İlçe Örgütü adına teşekkür ederiz.”dedi.
CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 İlçe Çalıştayda buluştu. CHP İlçe başkanları çalıştayda özeleştiri yaparak, nasıl başarılı olunacağını derinlemesine masaya yatırdı.

CHP Kocaeli İl Örgütü, hafta sonu geniş katılımlı bir Çalıştay düzenledi. İl Başkanlığınca düzenlenen çalıştayda 12 İlçe başkanı, parti çalışmalarıyla alakalı bilgi verip, özeleştiriler yaparak CHP’nin Kocaeli’de başarılı olabilmesi için fikirlerini öne sürdü. Geniş kapsamlı çalıştayda 121 İlçe başkanı, İlçeleriyle alakalı yapılması gerekenleri ve bu zaman kadar yapılan hataları ifade ederken, özeleştiriler adeta havada uçuştu. “Biz kocaman bir aileyiz” diyen İl başkanı Sarıbay, “Bu aile Türkiye’de yüzde 25’e sıkışmış durumda. İzmit’te Türkiye ortalamasının altında. Ben bundan utanıyorum. Bu partinin aşağı çekilmesinde ki kendi sorumluğununu üstleniyorum. Burada hep beraber olalım Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu sıkışıklığını giderelim. İşte bu toplantının esas amacı budur. Bu yüzde 25 bandından Cumhuriyet Halk Partisi’ni biz nasıl çıkartabiliriz. Herkes fikrini burada özgürce söylesin. Birbirinizi seven, kucaklayan, ülkesini seven insanlarız” dedi.

DURSUN DEĞERLENDİRME YAPTI

Çalıştayı değerlendiren Gebze İlçe başkanı Recep Dursun ise, “Kocaeli İl Başkanlığı'nca düzenlenen Çalıştay'da  Gebze ve diğer İlçe Örgütlerin 2019 yılındaki yerel seçimlerde başarı ve Yerel İktidar'ın, akabinde genel seçimlerde "..Halkın İktidarı.." için örgütlerin derlenip toparlanması, seçmenlere erişim ve sandık çevresi örgütlenmesi ile hedef kitleye ulaşımın usul ve esasları paylaşıldı. Gerçekten ilk olarak yapılan ve verimli geçen toplantıyı düzenleyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a,İl Sekreteri Hüseyin Acurman'a,İl Eğitim Sekreteri prof.Dr.Ali Akdemir ve Burcu Hanıma Gebze İlçe Örgütü adına teşekkür ederiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.