CHP Kocaeli’den Miting talebi

Kocaeli 07.05.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli’den Miting talebi

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Yalova mitinginde bir araya gelen Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Ramazan Bayramı sonrasında ilimizde miting düzenlemek istediklerini İnce’ye ilettiklerini söyledi

24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan CHP’den yarışa katılan Muharrem İnce’nin Yalova mitingi kentin Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çevre illerden de yoğun katılımın sağlandığı mitinge CHP Kocaeli Örgütü de büyük ilgi gösterdi. İlçe örgütlerinin kaldırdığı otobüslerle alana gelen partililer Cumhurbaşkanı İnce’ye büyük destek verdi. YOĞUN İLGİ Kocaeli il örgütünün üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarının yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, milletvekili aday adaylarından Mehmet Ümit Küçükkaya, Yaprak Fidancı ve Orkun Utkubaş da ilimizden mitinge katılan isimler arasındaydı.  Miting öncesinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilk olarak çocukluğunun geçtiği Elmalık Köyü’nü ziyaret etti. Muharrem İnce’ye miting alanına gelişinde partinin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay eşlik etti. Sarıbay, Kocaeli’de Ramazan Bayramı sonrası miting talep ettiklerini cumhurbaşkanı adayı İnce’ye ilettiklerini belirterek, “Kendisi henüz programların oluşturulmadığını en kısa zamanda talebimizi değerlendirerek Kocaeli mitingini düzenleyeceklerini söyledi” dedi.  
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Yalova mitinginde bir araya gelen Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Ramazan Bayramı sonrasında ilimizde miting düzenlemek istediklerini İnce’ye ilettiklerini söyledi

24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan CHP’den yarışa katılan Muharrem İnce’nin Yalova mitingi kentin Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çevre illerden de yoğun katılımın sağlandığı mitinge CHP Kocaeli Örgütü de büyük ilgi gösterdi. İlçe örgütlerinin kaldırdığı otobüslerle alana gelen partililer Cumhurbaşkanı İnce’ye büyük destek verdi.

YOĞUN İLGİ

Kocaeli il örgütünün üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarının yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, milletvekili aday adaylarından Mehmet Ümit Küçükkaya, Yaprak Fidancı ve Orkun Utkubaş da ilimizden mitinge katılan isimler arasındaydı.  Miting öncesinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilk olarak çocukluğunun geçtiği Elmalık Köyü’nü ziyaret etti. Muharrem İnce’ye miting alanına gelişinde partinin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay eşlik etti. Sarıbay, Kocaeli’de Ramazan Bayramı sonrası miting talep ettiklerini cumhurbaşkanı adayı İnce’ye ilettiklerini belirterek, “Kendisi henüz programların oluşturulmadığını en kısa zamanda talebimizi değerlendirerek Kocaeli mitingini düzenleyeceklerini söyledi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.