CHP'li gençler startı verdi!

Gebze 06.02.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'li gençler startı verdi!

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları, anayasa değişikliği için yapılacak referandum için eğitim çalışmalarına başladı.

    CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları, anayasa değişikliği için yapılacak referandum için eğitim çalışmalarına başladı. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen programa CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Darıca ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Şen, CHP Gebze Eski Gençlik Kolları başkanları, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Davutoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda genç katıldı.   REFERANDUM İÇİN KOMİSYONU OLUŞTURACAKLAR Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ardından divan seçildi. Divana CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Darıca ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Çayırova ilçe gençlik kolların başkanı Tayfun Şen olarak belirlendi. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç bir konuşma yaptı. CHP gençlik kolları olarak referandum için bir aydır eğitimlere devam ettiklerini ifade eden CHP’li Erinç, “Bugün burada bir aydır sessiz ve derinden giden eğitim çalışmalarımızın son şeklini vermek için toplandık. Buradan çıkacak sonuçların başta Kocaeli’ne, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   SUNUM YAPTILAR Murat Erinç’in ardından CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz de bir konuşma yaparak, “Gençlik kolları olarak referandum komisyonu oluşturacağız. Eski başkanlarımızın ve daha önceki seçimlerde görev almış olan arkadaşlarımızın bize yol göstermesi için bugün bir araya geldik.” diye konuştu. Esener Eşsiz’in konuşmasının ardından CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ve Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Şen de bir selamlama konuşması yaptı. Programda daha sonra CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Tuğçe Çelenk anayasa değişikliği ile ilgili olarak bir sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından programa katılanların soruları ve görüşleri alındı.
CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları, anayasa değişikliği için yapılacak referandum için eğitim çalışmalarına başladı.

 

 

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları, anayasa değişikliği için yapılacak referandum için eğitim çalışmalarına başladı. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen programa CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Darıca ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Şen, CHP Gebze Eski Gençlik Kolları başkanları, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Davutoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda genç katıldı.  

REFERANDUM İÇİN KOMİSYONU OLUŞTURACAKLAR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ardından divan seçildi. Divana CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Darıca ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Çayırova ilçe gençlik kolların başkanı Tayfun Şen olarak belirlendi. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç bir konuşma yaptı. CHP gençlik kolları olarak referandum için bir aydır eğitimlere devam ettiklerini ifade eden CHP’li Erinç, “Bugün burada bir aydır sessiz ve derinden giden eğitim çalışmalarımızın son şeklini vermek için toplandık. Buradan çıkacak sonuçların başta Kocaeli’ne, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

SUNUM YAPTILAR

Murat Erinç’in ardından CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz de bir konuşma yaparak, “Gençlik kolları olarak referandum komisyonu oluşturacağız. Eski başkanlarımızın ve daha önceki seçimlerde görev almış olan arkadaşlarımızın bize yol göstermesi için bugün bir araya geldik.” diye konuştu. Esener Eşsiz’in konuşmasının ardından CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ve Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tayfun Şen de bir selamlama konuşması yaptı. Programda daha sonra CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Tuğçe Çelenk anayasa değişikliği ile ilgili olarak bir sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından programa katılanların soruları ve görüşleri alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.