CHP’li gençler yorulmak bilmiyor

Kocaeli 04.06.2018 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li gençler yorulmak bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Örgütü 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için yorulmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP’li gençler ayrıca CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Kocaeli’de gerçekleştirecek mitingine vatandaşı davet ederek destek istiyor.

MİTİNGE DAVET EDİYORLAR CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında kentin her bölgesinde yoğun bir çalışma içerisinde. Yönetim olarak kentte ayak basmadık yer bırakmayan CHP’li gençler mahalle mahalle, sokak sokak neden “TAMAM” dediklerini anlatıyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 9 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 da İzmit Perşembe Pazarı Alanında gerçekleştireceği mitinge davet ederek destek istiyor. ANDIZ, “İNANCIMIZ TAM “ Sözümüz söz, bu ülkeye 25 Haziran sabahı baharı getireceğiz diyen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Sürekli sahadayız. Vatandaşlarımıza neden TAMAM dediğimizi anlatıyor, sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere, gösterdiği ilgi geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor. Sadece bizlerin değil her kesimden vatandaşımızın kurtuluş için gün saydığını, Yeter Artık TAMAM dediğini görüyoruz” dedi. Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı var ve bunun içinde gençlere büyük görev düşüyor diyen Andız, “Bizlere düşen görevin farkındalığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarınları daha güçlü bir Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek için de yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışıyoruz. İnancımız tam, başaracağız “ ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Örgütü 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için yorulmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP’li gençler ayrıca CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Kocaeli’de gerçekleştirecek mitingine vatandaşı davet ederek destek istiyor.

MİTİNGE DAVET EDİYORLAR

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında kentin her bölgesinde yoğun bir çalışma içerisinde. Yönetim olarak kentte ayak basmadık yer bırakmayan CHP’li gençler mahalle mahalle, sokak sokak neden “TAMAM” dediklerini anlatıyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 9 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 da İzmit Perşembe Pazarı Alanında gerçekleştireceği mitinge davet ederek destek istiyor.

ANDIZ, “İNANCIMIZ TAM “

Sözümüz söz, bu ülkeye 25 Haziran sabahı baharı getireceğiz diyen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Sürekli sahadayız. Vatandaşlarımıza neden TAMAM dediğimizi anlatıyor, sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere, gösterdiği ilgi geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor. Sadece bizlerin değil her kesimden vatandaşımızın kurtuluş için gün saydığını, Yeter Artık TAMAM dediğini görüyoruz” dedi. Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı var ve bunun içinde gençlere büyük görev düşüyor diyen Andız, “Bizlere düşen görevin farkındalığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarınları daha güçlü bir Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek için de yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışıyoruz. İnancımız tam, başaracağız “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.