CHP'Lİ HONÇA'NIN ACI GÜNÜ!

Çayırova 30.11.2016 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'Lİ HONÇA'NIN ACI GÜNÜ!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın acı günü. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın babası Mahmut Honça vefat etti. Baba Mahmut Honça’nın yaşlılığa bağlı olarak 89 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi. Mahmut Honça'nın cenazesi bugün memleketi Elazığ’da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi A.Kadir Honça babasının cenazesi için Elazığ'da olduğu öğrenildi. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Abdülkadir Honça’ya ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın acı günü.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın babası Mahmut Honça vefat etti. Baba Mahmut Honça’nın yaşlılığa bağlı olarak 89 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi. Mahmut Honça'nın cenazesi bugün memleketi Elazığ’da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi A.Kadir Honça babasının cenazesi için Elazığ'da olduğu öğrenildi.

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Abdülkadir Honça’ya ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.