CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu!

Gebze 30.11.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu!

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve yönetimi, bugün kadın üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

  CHP Gebze İlçe Kadın Kolları, olağanüstü kadın kolları kongresinin ardından partili kadınlarla kahvaltıda buluştu. İlçe binasında bugün gerçekleşen kahvaltılı programa CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve kadın kollar yöneticileri, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Belek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Neşe Çetiner Celep, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ve çok sayıda partili kadın katıldı.   DURSUN,TEŞEKKÜR ETTİ! Programda ilk olarak konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, "19-20 Kasım’da son 20 yılda kadın kollarında bu kadar yoğun katılım olmamıştı. Güç verdiniz çok teşekkür ediyorum. Adana’da dün gencecik yavrularımız feci şekilde yaşamlarını yitirdi. AK Parti çocuklarımızı cemaat ve tarikat yurtlarına emanet ettiler. Hayatları kaybeden yavrularımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelede gencecik yavrularımız yaşamlarını yitiriyor. Bu toplumun kaderi bu değilse bunu değiştirmek bizim elimizde. Bu toplumun huzura refaha ihtiyacı var" dedi. “ÜLKEYİ KARANLIKTAN ÇIKARACAKLAR BİZLERİZ” Dursun’un ardından konuşma yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, "Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız. Bizler varsak cumhuriyet var, bizler varak savaşlar bitecektir. Ülkeyi karanlıktan çıkaracak olan bizleriz. Bugün bu kahvaltının gerçekleşmesinde emeği geçen başta kadın kollarına, ilçe başkanına ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.   "SANDIKLARA SİZLER SAHİP ÇIKACAKSINIZ" Programda son konuşmayı ise  CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür yaptı. Pekyörür ,"Sandıklara sizler sahip çıkacaksınız. Sandık sorumlusu olarak çalışırsak iktidar olacağız. Sadece mahallede çalışın diyoruz. İlçe binalara gelerek görev yapın demiyoruz. Sadece mahallenizde oy kullandığınız sandıkta çalışın. Sandık eğitimi olacak. Bunun yanında geçen hafta bir seçim geçirdik. İki arkadaşımız yarıştı. Bundan sonraki dönemde her iki adayın da güzel işler yapacağına inanıyorum" dedi.
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve yönetimi, bugün kadın üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
 

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları, olağanüstü kadın kolları kongresinin ardından partili kadınlarla kahvaltıda buluştu. İlçe binasında bugün gerçekleşen kahvaltılı programa CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve kadın kollar yöneticileri, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Belek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Neşe Çetiner Celep, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ve çok sayıda partili kadın katıldı.

 

DURSUN,TEŞEKKÜR ETTİ!

Programda ilk olarak konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, "19-20 Kasım’da son 20 yılda kadın kollarında bu kadar yoğun katılım olmamıştı. Güç verdiniz çok teşekkür ediyorum. Adana’da dün gencecik yavrularımız feci şekilde yaşamlarını yitirdi. AK Parti çocuklarımızı cemaat ve tarikat yurtlarına emanet ettiler. Hayatları kaybeden yavrularımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelede gencecik yavrularımız yaşamlarını yitiriyor. Bu toplumun kaderi bu değilse bunu değiştirmek bizim elimizde. Bu toplumun huzura refaha ihtiyacı var" dedi.

“ÜLKEYİ KARANLIKTAN ÇIKARACAKLAR BİZLERİZ”

Dursun’un ardından konuşma yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, "Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız. Bizler varsak cumhuriyet var, bizler varak savaşlar bitecektir. Ülkeyi karanlıktan çıkaracak olan bizleriz. Bugün bu kahvaltının gerçekleşmesinde emeği geçen başta kadın kollarına, ilçe başkanına ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

"SANDIKLARA SİZLER SAHİP ÇIKACAKSINIZ"

Programda son konuşmayı ise  CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür yaptı. Pekyörür ,"Sandıklara sizler sahip çıkacaksınız. Sandık sorumlusu olarak çalışırsak iktidar olacağız. Sadece mahallede çalışın diyoruz. İlçe binalara gelerek görev yapın demiyoruz. Sadece mahallenizde oy kullandığınız sandıkta çalışın. Sandık eğitimi olacak. Bunun yanında geçen hafta bir seçim geçirdik. İki arkadaşımız yarıştı. Bundan sonraki dönemde her iki adayın da güzel işler yapacağına inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.