CHP’li Kadınlar pazarda çalıştı

Darıca 09.03.2016 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’li Kadınlar pazarda çalıştı

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Fevzi Çakmak Mahallesi’nde haftalık kurulan pazarda kadınlara çiçek, fular ve eldiven dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile hafta başından itibaren birçok etkinliklere katılan, parti olarak da programlar düzenleyen Darıca CHP İlçe Başkanlığı bu kze kadın kolları tarafından ayrı bir programa imza attı. Fevzi Çakmak Mahalle Pazarı’na alışverişine gelen kadınlara ikram ve hediyeler sunan CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca vatandaşlardan gelen sorunlar ve talepler noktasında da tespitlerde bulunmak üzere sohbet ettiler. Darıca Belediye Meclis Üyelerinin de destek verdiği programda alışveriş yapan kadınlara yönelik bir açıklama yapan Darıca CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, “Sizlere bu hakları veren Gazi Mustafa Kemal’i unutmayın. Sizler bu duruşunuzu geçmişte sergilediğiniz gibi gelecekte de sergileyeceğinize yürekten inanıyorum" dedi. Çağlar, "8 Mart gününü ülkemizde anmak demek kadının özgür haklarını savunmak, kadına şiddeti durdurmak, emekçi kadınların sigortalı olarak çalışmasını sağlamak, kadınların sömürülmesine karşı çıkmak, kadınların özgür demokratik koşullarda yaşamasını sağlamak için mücadele etmek demektir" diye konuştu. “KADINA UYGULANAN ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUM” Çağlar, “Ben de bir kadın olarak Kadınlar Gününde Türkiye’de ve Dünya’da kadına uygulanan şiddetin son bulmasını istiyorum. Atatürk’ümüzün bize verdiği haklarımızın ihlal edilmemesi elimizden alınmamasını istemiyorum” ifadelerine yer verdi.
Darıca CHP İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Fevzi Çakmak Mahallesi’nde haftalık kurulan pazarda kadınlara çiçek, fular ve eldiven dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile hafta başından itibaren birçok etkinliklere katılan, parti olarak da programlar düzenleyen Darıca CHP İlçe Başkanlığı bu kze kadın kolları tarafından ayrı bir programa imza attı. Fevzi Çakmak Mahalle Pazarı’na alışverişine gelen kadınlara ikram ve hediyeler sunan CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca vatandaşlardan gelen sorunlar ve talepler noktasında da tespitlerde bulunmak üzere sohbet ettiler. Darıca Belediye Meclis Üyelerinin de destek verdiği programda alışveriş yapan kadınlara yönelik bir açıklama yapan Darıca CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, “Sizlere bu hakları veren Gazi Mustafa Kemal’i unutmayın. Sizler bu duruşunuzu geçmişte sergilediğiniz gibi gelecekte de sergileyeceğinize yürekten inanıyorum" dedi. Çağlar, "8 Mart gününü ülkemizde anmak demek kadının özgür haklarını savunmak, kadına şiddeti durdurmak, emekçi kadınların sigortalı olarak çalışmasını sağlamak, kadınların sömürülmesine karşı çıkmak, kadınların özgür demokratik koşullarda yaşamasını sağlamak için mücadele etmek demektir" diye konuştu.

“KADINA UYGULANAN ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUM”


Çağlar, “Ben de bir kadın olarak Kadınlar Gününde Türkiye’de ve Dünya’da kadına uygulanan şiddetin son bulmasını istiyorum. Atatürk’ümüzün bize verdiği haklarımızın ihlal edilmemesi elimizden alınmamasını istemiyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.