CHP'Lİ KAYA SEDAŞ VE PALGAZ'I SORDU!

Çayırova 19.10.2016 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'Lİ KAYA SEDAŞ VE PALGAZ'I SORDU!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova’da faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın kapanmasına tepki gösterdi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya konuyla ilgili açıklama yaparak yetkililere bu kurumların neden kapandığını sordu.

CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya ilçede faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın kapanmasına tepki gösterdi. Kaya yaptığı yazılı açıklamada, “120.000 nüfuslu Çayırova’da bugüne kadar Çayırova Belediyesi’nin hizmet binası içerisinde faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın neden kapatıldı” diyerek “Buradaki hizmet yerlerini kapattılar artık Çayırovalılar elektrik ve doğalgaz abonesi olmak için Gebze’ye gitmek zorunda bırakıldı. ÇAYIROVA MAHALLE DEĞİLDİR Kaya, “Çayırova bir ilçe’dir Gebze’nin Mahallesi değildir, Çayırovalılar bu davranışı hak etmiyor. Gerek doğalgaz dağıtım hizmetini veren PALGAZ gerekse elektrik dağıtım hizmetini veren SEDAŞ özel bir şirket olup Çayırova’lılar bu hizmetler için para ödemektedir. Bu şirketler hizmetleri eksiksiz olarak vermek zorundadır.” Dedi. SORUNU ÇÖZÜN Kaya, “Sorunun bir an önce çözülmesi PALGAZ ve SEDAŞ’ın abone ve fatura tahsilat şubelerinin tekrar faaliyete başlaması gerek. Bu kenti yönetenlerin bu sorunun çözümü için gereğini yapmalarını bekliyor, CHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova’da faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın kapanmasına tepki gösterdi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya konuyla ilgili açıklama yaparak yetkililere bu kurumların neden kapandığını sordu.

CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya ilçede faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın kapanmasına tepki gösterdi. Kaya yaptığı yazılı açıklamada, “120.000 nüfuslu Çayırova’da bugüne kadar Çayırova Belediyesi’nin hizmet binası içerisinde faaliyet gösteren PALGAZ ve SEDAŞ’ın neden kapatıldı” diyerek “Buradaki hizmet yerlerini kapattılar artık Çayırovalılar elektrik ve doğalgaz abonesi olmak için Gebze’ye gitmek zorunda bırakıldı.

ÇAYIROVA MAHALLE DEĞİLDİR

Kaya, “Çayırova bir ilçe’dir Gebze’nin Mahallesi değildir, Çayırovalılar bu davranışı hak etmiyor. Gerek doğalgaz dağıtım hizmetini veren PALGAZ gerekse elektrik dağıtım hizmetini veren SEDAŞ özel bir şirket olup Çayırova’lılar bu hizmetler için para ödemektedir. Bu şirketler hizmetleri eksiksiz olarak vermek zorundadır.” Dedi.

SORUNU ÇÖZÜN

Kaya, “Sorunun bir an önce çözülmesi PALGAZ ve SEDAŞ’ın abone ve fatura tahsilat şubelerinin tekrar faaliyete başlaması gerek. Bu kenti yönetenlerin bu sorunun çözümü için gereğini yapmalarını bekliyor, CHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.