CHP'liler Vali Aksoy'u ziyaret etti

Kocaeli 17.07.2017 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'liler Vali Aksoy'u ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, yönetimi ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu üyeleri Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Selim Yıldız, Sabriye Şahin ve Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür ile birlikte, son valiler kararnamesi ile ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sarıbay, Vali Aksoy’a çiçek takdim ederek umarım uyum içerisinde çalışmalar yaparız dedi. İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDAN MEMNUNUM Vali Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Eski Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile uyum içerisinde çalışmalar yaptık. Umuyorum sizinle de aynı uyum içerisinde kentimiz için güzel çalışmalarda bulunuruz” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, “Önemli olan kentimiz. Kentimiz için her türlü çalışmada uyum içinde olacağımıza eminim. Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları olarak aylık yaptığınız toplantıdan çok memnunum. Kentimiz açısından önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, yönetimi ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu üyeleri Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Selim Yıldız, Sabriye Şahin ve Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür ile birlikte, son valiler kararnamesi ile ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sarıbay, Vali Aksoy’a çiçek takdim ederek umarım uyum içerisinde çalışmalar yaparız dedi.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDAN MEMNUNUM

Vali Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Eski Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile uyum içerisinde çalışmalar yaptık. Umuyorum sizinle de aynı uyum içerisinde kentimiz için güzel çalışmalarda bulunuruz” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, “Önemli olan kentimiz. Kentimiz için her türlü çalışmada uyum içinde olacağımıza eminim. Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları olarak aylık yaptığınız toplantıdan çok memnunum. Kentimiz açısından önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.