CHP yüklerinden kurtuluyor!

Gebze 14.11.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP yüklerinden kurtuluyor!

CHP’de 3 bin 896 üyenin Parti’den ihraç edilmesi kamuoyunda geniş yankı buldu.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP Üyesi olup da sandıklarından CHP’ye oy çıkmayan kişilere yönelik Genel merkez çalışma başlatmıştı. Çalışmayı tamamlayan CHP Genel Merkezi, 3 bin 896 üyenin ihracına karar verdi. Karar kamuoyunda büyük tartışmalara neden olurken, Genel Merkez’e en önemli destek Gebze İlçe Örgütü’nden geldi. Göreve geldiği günden beri Üyelere yönelik çalışma başlatan Recep Dursun, mahalle mahalle gezerek üyelerini ziyaret edip bilgilerini güncelleme çalışması başlatmıştı. PARTİ TEMİZLENMELİDİR Bu kapsamda Recep Dursun genel Merkez’in aldığı kararın doğru olduğunu belirtti. Bu konuyu sürekli gündeme getiren Dursun, İhraçlarla ilgili yaptığı açıklama da “Nihayet doğru ve güzel adımlar atılmaya başlandı...Üyeliklerin güncellenmesi ve veri çalışması tüm Türkiye sathında yapılması zorunlu ve gereklidir. CHP, kamburundan ve yüklerinden kurtulabilmeli, partimize oy vermeyen, verilen görevleri yapmayan ve başka partilere çalışanlar artık aramızdan temizlenmelidir...”diye konuştu.  
CHP’de 3 bin 896 üyenin Parti’den ihraç edilmesi kamuoyunda geniş yankı buldu.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP Üyesi olup da sandıklarından CHP’ye oy çıkmayan kişilere yönelik Genel merkez çalışma başlatmıştı. Çalışmayı tamamlayan CHP Genel Merkezi, 3 bin 896 üyenin ihracına karar verdi. Karar kamuoyunda büyük tartışmalara neden olurken, Genel Merkez’e en önemli destek Gebze İlçe Örgütü’nden geldi. Göreve geldiği günden beri Üyelere yönelik çalışma başlatan Recep Dursun, mahalle mahalle gezerek üyelerini ziyaret edip bilgilerini güncelleme çalışması başlatmıştı.

PARTİ TEMİZLENMELİDİR

Bu kapsamda Recep Dursun genel Merkez’in aldığı kararın doğru olduğunu belirtti. Bu konuyu sürekli gündeme getiren Dursun, İhraçlarla ilgili yaptığı açıklama da “Nihayet doğru ve güzel adımlar atılmaya başlandı...Üyeliklerin güncellenmesi ve veri çalışması tüm Türkiye sathında yapılması zorunlu ve gereklidir. CHP, kamburundan ve yüklerinden kurtulabilmeli, partimize oy vermeyen, verilen görevleri yapmayan ve başka partilere çalışanlar artık aramızdan temizlenmelidir...”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.