Çiçek'ten “Evet” Şiiri

Gebze 12.03.2017 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiçek'ten “Evet” Şiiri

Gebzeli işadamı İbrahim Çiçek, daha önce birçok kez şiir yazmıştı. Hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek için bir şiir yazan Gebzeli iş adamının kendine ait bir şiir kitabı da bulunuyor. Gebzeli iş adamı İbrahim Çiçek bu seferde referandumdaki rengini belli etmek ve destek olmak için bir şiir yazdı. "Evet" isimli şiir yazan Çiçek'in işte o şiiri; “Uyan uyan bu gafletten uyan, Eeyy Türkiye’nin her ferdi uyan, Kadını, erkeği, yaşlısı, genci uyan, Vatanımızı canından çok seven bir vesile ile “hayır” kararı alan vatanperverler uyan, Almanya Ard Devlet Televizyonu Türkçe klip yapmış. “Evet” Avrupa için kötüdür, terör örgütleri için kötüdür. Çünkü Türkiye şaha kalkıyor, terörü temizliyor Avrupa’ya, Amerika’ya kafa tutuyor. Dünyadaki en büyük havalimanlarını, metroları, denizlerin altını üstünü inşa ediyorlar. Hiçbir şey eskisi gibi gitmiyor. Bununla IMF’yi de kovdular. Türkiye’deki idareciler eskiden çok uyumluydular, şimdi kafa tutuyorlar. Her şeyin en iyisini biz yapacağız diyorlar. Türkiye’ye çok şey denedik başarılı olamadık. Gezi Parkı, 17 25 Darbesi, 15 Temmuz Darbesi, PKK Saldırıları yetmedi İŞİD. Bunlara hiç bir şey kar etmiyor. Onun için “Hayır” diyin diye klibi yapmışlar. Ülke Sevdalıları bu klibi ters düz etmeye var mısınız? Buyurun bir Osmanlı şamarı Gibi bu hainlerin yüzüne vuralım. Topyekun “evet” diyelim. Evet evet evet diyelim”

Gebzeli işadamı İbrahim Çiçek, daha önce birçok kez şiir yazmıştı. Hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek için bir şiir yazan Gebzeli iş adamının kendine ait bir şiir kitabı da bulunuyor. Gebzeli iş adamı İbrahim Çiçek bu seferde referandumdaki rengini belli etmek ve destek olmak için bir şiir yazdı.

"Evet" isimli şiir yazan Çiçek'in işte o şiiri;

“Uyan uyan bu gafletten uyan,

Eeyy Türkiye’nin her ferdi uyan,

Kadını, erkeği, yaşlısı, genci uyan,

Vatanımızı canından çok seven bir vesile ile “hayır” kararı alan vatanperverler uyan,

Almanya Ard Devlet Televizyonu Türkçe klip yapmış. “Evet” Avrupa için kötüdür, terör örgütleri için kötüdür. Çünkü Türkiye şaha kalkıyor, terörü temizliyor Avrupa’ya, Amerika’ya kafa tutuyor.

Dünyadaki en büyük havalimanlarını, metroları, denizlerin altını üstünü inşa ediyorlar. Hiçbir şey eskisi gibi gitmiyor. Bununla IMF’yi de kovdular. Türkiye’deki idareciler eskiden çok uyumluydular, şimdi kafa tutuyorlar. Her şeyin en iyisini biz yapacağız diyorlar.

Türkiye’ye çok şey denedik başarılı olamadık. Gezi Parkı, 17 25 Darbesi, 15 Temmuz Darbesi, PKK Saldırıları yetmedi İŞİD. Bunlara hiç bir şey kar etmiyor. Onun için “Hayır” diyin diye klibi yapmışlar. Ülke Sevdalıları bu klibi ters düz etmeye var mısınız? Buyurun bir Osmanlı şamarı Gibi bu hainlerin yüzüne vuralım. Topyekun “evet” diyelim. Evet evet evet diyelim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.