Çiftçi, Karahan’a online konuk oldu

Çayırova 06.05.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, Karahan’a online konuk oldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına online bağlandı.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında daha önce de birçok online toplantı gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu kez AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına online olarak katılım sağladı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatımızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına video konferansla katılarak, İlçe Başkanımız Ekrem Karahan ve yönetim kurulu üyelerimizle virüsle mücadele süreciyle ilgili istişarelerde bulunduk. EL ELE VEREREK SALGINI YENECEĞİZ Hepimizin sağlığını tehdit eden bir salgınla karşı karşıyayız. Çayırova Belediyesi olarak, üzerimize düşen sorumluluklar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alınması gereken tedbirleri alıyor, imkanlarımızı halkımıza destek olmak için seferber ediyoruz. Özellikle sosyal yardım hizmetlerimizde mahalle muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Onlardan gelen talepleri değerlendirip, ihtiyaçlara en kısa sürede çözümler üretiyoruz. Bu sıkıntılı günleri tüm kamu kurumları olarak el ele vererek aşacağız ve sağlıklı yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.”  
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına online bağlandı.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında daha önce de birçok online toplantı gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu kez AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına online olarak katılım sağladı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatımızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına video konferansla katılarak, İlçe Başkanımız Ekrem Karahan ve yönetim kurulu üyelerimizle virüsle mücadele süreciyle ilgili istişarelerde bulunduk.

EL ELE VEREREK SALGINI YENECEĞİZ

Hepimizin sağlığını tehdit eden bir salgınla karşı karşıyayız. Çayırova Belediyesi olarak, üzerimize düşen sorumluluklar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alınması gereken tedbirleri alıyor, imkanlarımızı halkımıza destek olmak için seferber ediyoruz. Özellikle sosyal yardım hizmetlerimizde mahalle muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Onlardan gelen talepleri değerlendirip, ihtiyaçlara en kısa sürede çözümler üretiyoruz. Bu sıkıntılı günleri tüm kamu kurumları olarak el ele vererek aşacağız ve sağlıklı yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.