ÇİFTÇİ KİMDİR?

Çayırova 02.04.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇİFTÇİ KİMDİR?

1976 yılında Giresun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Çocukluğundan itibaren Çayırova’da ikamet etmektedir. Çayırova’da 20 yıldır serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ve çeşitli STK’ların yönetimlerinde farklı görevlerde bulundu.  Siyasete AK Parti’nin kuruluşu ile başladı. AK Parti Çayırova Belde Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı ve ilçe olduktan sonra Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Teşkilat Eğitimi, AK Parti Siyaset Akademisinde Yerel Yönetimler ve Lider Ülke Türkiye gibi çeşitli programlara katıldı. Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Teknoloji Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyasal İletişim Metotları üzerine eğitimler aldı.  Şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa ve seyahat etmek ilgi alanlarından bazılarıdır. Yabancı dili İngilizce olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

1976 yılında Giresun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldu.

Çocukluğundan itibaren Çayırova’da ikamet etmektedir. Çayırova’da 20 yıldır serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ve çeşitli STK’ların yönetimlerinde farklı görevlerde bulundu.  Siyasete AK Parti’nin kuruluşu ile başladı. AK Parti Çayırova Belde Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı ve ilçe olduktan sonra Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Teşkilat Eğitimi, AK Parti Siyaset Akademisinde Yerel Yönetimler ve Lider Ülke Türkiye gibi çeşitli programlara katıldı. Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Teknoloji Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyasal İletişim Metotları üzerine eğitimler aldı.  Şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa ve seyahat etmek ilgi alanlarından bazılarıdır. Yabancı dili İngilizce olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.