GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çiftçi’ye 24 saat yetmez

Çayırova 21.01.2019 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi’ye 24 saat yetmez

Akse Mahallesin’de yapımı tamamlanan Hakcan Döven Semt Konağı’nın açılış töreninde kürsüde vatandaşlara konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Sağolsun Şevki Demirci başkanımız Çayırova’da güzel işler yaptı. Köy gibi bir görüntüden Kocaeli’nin en gözde ilçesi konumuna taşıdı. Üçlü olsun güçlü olsun örneğinin en güzel uygulamasını Çayırova’da uyguladı. Büyükşehir, hükümet ve Çayırova ayaklarını çok iyi birleştirdi ve bugün Çayırova Kocaeli’de İstanbul’da ne varsa buranında sahip olduğu bir konuma geldi. Belediye Başkan Adayımız Bünyamin Çiftçi’nin başkan olduğunda işi oldukça zor. Şevki Demirci başkanımız çıtayı öyle bir noktaya taşıdı ki bunu yükseltmek adına Bünyamin kardeşimize 24 saat yetmez.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Akse Mahallesin’de yapımı tamamlanan Hakcan Döven Semt Konağı’nın açılış töreninde kürsüde vatandaşlara konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Sağolsun Şevki Demirci başkanımız Çayırova’da güzel işler yaptı. Köy gibi bir görüntüden Kocaeli’nin en gözde ilçesi konumuna taşıdı. Üçlü olsun güçlü olsun örneğinin en güzel uygulamasını Çayırova’da uyguladı. Büyükşehir, hükümet ve Çayırova ayaklarını çok iyi birleştirdi ve bugün Çayırova Kocaeli’de İstanbul’da ne varsa buranında sahip olduğu bir konuma geldi. Belediye Başkan Adayımız Bünyamin Çiftçi’nin başkan olduğunda işi oldukça zor. Şevki Demirci başkanımız çıtayı öyle bir noktaya taşıdı ki bunu yükseltmek adına Bünyamin kardeşimize 24 saat yetmez.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.