'Çiğ yemedim karnım ağrımıyor'

Darıca 18.03.2016 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Çiğ yemedim karnım ağrımıyor'

AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, ARSA DEDİKODULARINA NET CEVAP VERDİ:

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, aldığı arsayı polemik konusu yapanlara cevap verdi. Hedef Gazetesi'ne konuşan Bıyık, "Aile şirketimizin aldığı arsayı Beylikbağı'nda bulunan binamızı ve fırınımızı satarak aldık. Çiğ yemedim karnım ağrımıyor. Bana çamur atanlar şunu bilsin ki bu çamur kendilerine bulaşacaktır" dedi. BİZE ÇAMUR ATAMAZLAR AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisi hakkında son günlerde yıpratma politikası yürütüldüğünü ifade ederek "Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin devlete ihanet eden paralel çetelerle mücadelesi milletimiz tarafından da destek görüyor. O, şer odaklarının, devlete ihanet içinde olanların yerel maşaları ve uzantıları da bizim üzerimizden partimizi yıpratma çabasına giriyorlar. Çamur at izi kalsın anlayışıyla dedikodu üretiyorlar. Ticaret yapan her işadamının yaptığı gibi bizim aile şirketimiz de yatırım yapıyor. Bize çamur atanlar şunu bilmeli ki attıkları o çamur bize bulaşmaz.  Çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Bize bulaştırmak istedikleri çamur ancak kendilerini pisletecektir." dedi. BİZİM ÜZERİMİZDEN PARTİMİ YIPRATAMAZLAR Arsa dedikodularına da açıklık getiren Bıyık, "Bizi tanıyan herkes bilir ki Gebze Beylikbağı bölgesinde de fırınımız ve binamız vardı. İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle orasıyla fazla ilgilenemiyorduk. O yüzden de orasını satıp Emek Mahallesi'nde arsa aldık. Bu arsa da kendime ait değil, aile şirketimizindir. Tamamen helal kazanç ile alınmış bir arsadır. Böyle bir olayı bile partimizi yıpratma aracı olarak görüp fırsata çevirmek isteyenlerin düştüğü acziyeti kamuoyunun  vicdanına bırakıyorum. Bizim üzerimizden partimizi yıpratmaya kimsenin gücü yetmez. Milletimiz herkesin ne olduğunu görüyor " diye konuştu.
AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, ARSA DEDİKODULARINA NET CEVAP VERDİ:

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, aldığı arsayı polemik konusu yapanlara cevap verdi. Hedef Gazetesi'ne konuşan Bıyık, "Aile şirketimizin aldığı arsayı Beylikbağı'nda bulunan binamızı ve fırınımızı satarak aldık. Çiğ yemedim karnım ağrımıyor. Bana çamur atanlar şunu bilsin ki bu çamur kendilerine bulaşacaktır" dedi.

BİZE ÇAMUR ATAMAZLAR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisi hakkında son günlerde yıpratma politikası yürütüldüğünü ifade ederek "Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin devlete ihanet eden paralel çetelerle mücadelesi milletimiz tarafından da destek görüyor. O, şer odaklarının, devlete ihanet içinde olanların yerel maşaları ve uzantıları da bizim üzerimizden partimizi yıpratma çabasına giriyorlar. Çamur at izi kalsın anlayışıyla dedikodu üretiyorlar. Ticaret yapan her işadamının yaptığı gibi bizim aile şirketimiz de yatırım yapıyor. Bize çamur atanlar şunu bilmeli ki attıkları o çamur bize bulaşmaz.  Çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Bize bulaştırmak istedikleri çamur ancak kendilerini pisletecektir." dedi.

BİZİM ÜZERİMİZDEN PARTİMİ YIPRATAMAZLAR

Arsa dedikodularına da açıklık getiren Bıyık, "Bizi tanıyan herkes bilir ki Gebze Beylikbağı bölgesinde de fırınımız ve binamız vardı. İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle orasıyla fazla ilgilenemiyorduk. O yüzden de orasını satıp Emek Mahallesi'nde arsa aldık. Bu arsa da kendime ait değil, aile şirketimizindir. Tamamen helal kazanç ile alınmış bir arsadır. Böyle bir olayı bile partimizi yıpratma aracı olarak görüp fırsata çevirmek isteyenlerin düştüğü acziyeti kamuoyunun  vicdanına bırakıyorum. Bizim üzerimizden partimizi yıpratmaya kimsenin gücü yetmez. Milletimiz herkesin ne olduğunu görüyor " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.