GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çiler’den büyük müjde

Gebze 31.03.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler’den büyük müjde

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kredi Garanti fonu kefalet kapasitesi 250 milyar TL’den 500 milyar TL'ye çıkarıldığının müjdesini verdi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’den müjdeli haber geldi. Çiler yaptığı açıklamada, Kredi Garanti fonu kefalet kapasitesi Cumhurbaşkanı kararıyla 250 milyar TL arttırılarak 500 milyar TL'ye çıkarılmış olup firma limitleri yükseltilmiştir. Ayrıca yılsonuna kadar vergi ve SGK borcu yoktur belgesi alınmayacaktır. Öte yandan daima vatandaşımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz Gebze Ticaret Odası olarak tüm zor zamanlarda hem vatandaşımızın hem de devletimizin yanında olduk. Koronavirüs salgınını da yine birlikte atlatıp, birlikte bu salgını yeneceğiz” " ifadesini kullandı.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kredi Garanti fonu kefalet kapasitesi 250 milyar TL’den 500 milyar TL'ye çıkarıldığının müjdesini verdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’den müjdeli haber geldi. Çiler yaptığı açıklamada, Kredi Garanti fonu kefalet kapasitesi Cumhurbaşkanı kararıyla 250 milyar TL arttırılarak 500 milyar TL'ye çıkarılmış olup firma limitleri yükseltilmiştir. Ayrıca yılsonuna kadar vergi ve SGK borcu yoktur belgesi alınmayacaktır. Öte yandan daima vatandaşımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz Gebze Ticaret Odası olarak tüm zor zamanlarda hem vatandaşımızın hem de devletimizin yanında olduk. Koronavirüs salgınını da yine birlikte atlatıp, birlikte bu salgını yeneceğiz” " ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.