Çiler’den Erdoğan’dan İl olmayı istedi!

Gebze 30.01.2019 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler’den Erdoğan’dan İl olmayı istedi!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gebze’nin il yapılmasını istediğini açıkladı.

Gebze Ticaret Odası Ocak Ayı Olağan Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. İşkur ve SGK desteklerinin sunumla anlatıldığı toplantıda Başkan Nail Çiler ekonomik gelişmeler ve Gebze üzerine değerlendirme de bulundu. Gebze’nin katkılarıyla Kocaeli’nin 2018 yılında ihracatta Türkiye ikincisi olduğunu ifade eden GTO Başkanı Nail Çiler, “2018’de çok önemli projelere imza attık. 2018’in ikinci yarsından sonra yaşadığımız ekonomik sıkıntılar yüzünden kendiliğinden bir şeyler gelişmeye başladı ihracatta yeni pazarlara yöneldik. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamını elde ettik. Bu Bölgede üreten sanayici ve tüccarı kurtarıyoruz. Çünkü İstanbul’dan sonra ihracatta Türkiye ikincisi olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu rakamlar yeterli değil, daha da büyütmeliyiz. Bu durum bizim için başlangıç olmalı. Yeni rekorlara imza atacağımız bir yıl olmalı.”dedi.  GEBZE’YE İL SÖZÜ İSTEDİ Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı diyalogu anlatan Çiler, Gebze’nin Büyükşehirli il olmasını talep ettiklerini açıklayarak, “Türkiye Ekonomi Şurası’na da katıldık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mesleki eğitimde nitelikli eleman istedik. Bizim bölge artık ara eleman istemiyor, aranan eleman istiyor. Kredi Garanti Fonu’nun daha çok kullanılmasını istedik. Yatırım için teşviklerin artırılmasını talep ettik. İşsizlik fonunun çöpe gittiğini ilettik. Cumhurbaşkanı talepleri dinlerken bizden söz istedi. Biz her zaman iş verdik, istihdam sağladık. Yanına giderek verdiğim mesaj, şu oldu: Gebze’nin il olması için ne çaba gösteriyorsak, bundan sonra da aynı çabayı göstereceğiz. Daha önce Kocaeli’yi nasıl istihdam da Şampiyon yaptıysak, bu sene de yapacağımızı söyledim. İl olma sevdamızdan vazgeçmeye niyetimiz yok. Biz size destek vereceğiz ama siz de koşulları yerine getiren Gebze’yi Büyükşehir statüsünde İl yapın.”dedi.  HER YERE GİDECEĞİZ Oda olarak bu ay içinde gerçekleştirdikleri ziyaretlere değinen Çiler, “Gebze heyeti olarak Bingöl’e ziyaret gerçekleştirdik. Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizimdir, oralara yatırım götürmeliyiz. Biz Trabzon’a da gittik. Onlara da bilgilerimizi ve bölgenin değerlerini anlattık. Samsun Havza Odası’na gittik. Buraların hepsi bizim, gerektiği zaman her yere gideceğiz. Yıldızı parlayan bir ülkeyiz. Yıldızı parlayan ülkenin bölgeleri de birbirleriyle rekabet etmeli.”diye konuştu.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gebze’nin il yapılmasını istediğini açıkladı.

Gebze Ticaret Odası Ocak Ayı Olağan Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. İşkur ve SGK desteklerinin sunumla anlatıldığı toplantıda Başkan Nail Çiler ekonomik gelişmeler ve Gebze üzerine değerlendirme de bulundu. Gebze’nin katkılarıyla Kocaeli’nin 2018 yılında ihracatta Türkiye ikincisi olduğunu ifade eden GTO Başkanı Nail Çiler, “2018’de çok önemli projelere imza attık. 2018’in ikinci yarsından sonra yaşadığımız ekonomik sıkıntılar yüzünden kendiliğinden bir şeyler gelişmeye başladı ihracatta yeni pazarlara yöneldik. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamını elde ettik. Bu Bölgede üreten sanayici ve tüccarı kurtarıyoruz. Çünkü İstanbul’dan sonra ihracatta Türkiye ikincisi olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu rakamlar yeterli değil, daha da büyütmeliyiz. Bu durum bizim için başlangıç olmalı. Yeni rekorlara imza atacağımız bir yıl olmalı.”dedi. 
GEBZE’YE İL SÖZÜ İSTEDİ
Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı diyalogu anlatan Çiler, Gebze’nin Büyükşehirli il olmasını talep ettiklerini açıklayarak, “Türkiye Ekonomi Şurası’na da katıldık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mesleki eğitimde nitelikli eleman istedik. Bizim bölge artık ara eleman istemiyor, aranan eleman istiyor. Kredi Garanti Fonu’nun daha çok kullanılmasını istedik. Yatırım için teşviklerin artırılmasını talep ettik. İşsizlik fonunun çöpe gittiğini ilettik. Cumhurbaşkanı talepleri dinlerken bizden söz istedi. Biz her zaman iş verdik, istihdam sağladık. Yanına giderek verdiğim mesaj, şu oldu: Gebze’nin il olması için ne çaba gösteriyorsak, bundan sonra da aynı çabayı göstereceğiz. Daha önce Kocaeli’yi nasıl istihdam da Şampiyon yaptıysak, bu sene de yapacağımızı söyledim. İl olma sevdamızdan vazgeçmeye niyetimiz yok. Biz size destek vereceğiz ama siz de koşulları yerine getiren Gebze’yi Büyükşehir statüsünde İl yapın.”dedi. 
HER YERE GİDECEĞİZ
Oda olarak bu ay içinde gerçekleştirdikleri ziyaretlere değinen Çiler, “Gebze heyeti olarak Bingöl’e ziyaret gerçekleştirdik. Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizimdir, oralara yatırım götürmeliyiz. Biz Trabzon’a da gittik. Onlara da bilgilerimizi ve bölgenin değerlerini anlattık. Samsun Havza Odası’na gittik. Buraların hepsi bizim, gerektiği zaman her yere gideceğiz. Yıldızı parlayan bir ülkeyiz. Yıldızı parlayan ülkenin bölgeleri de birbirleriyle rekabet etmeli.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.