Çiler, Gazeteciler Bayramı'nı Kutladı

Gebze 23.07.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çiler, Gazeteciler Bayramı'nı Kutladı

24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı nedeniyle bölge basınını Bayramoğlu Paradise İsland Otel'de kahvaltı programında ağırlayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sürecinde toplumun yönlendirilmesinde önemli bir rol oynayan gazetecilerimizle gurur duydum."dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler, Oda Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve bölge basınının katıldığı programda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, "Keşek yaşanmasaydı. Ancak 15 Temmuz'da yaşanan bu durum karşısında basının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. 4. Kuvvet görevini başarı ile yapan gazeteciler halkın bu süreçte bilgilenmesi ve ytönlendirilmesi noktasında çok öenmli bir görevi başarı ile yerine getirmiştir."dedi. HEPSİNİ KUTLUYORUM Çiler sözlerine şöyle devam etti. "Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz."   BEN ADALETE GÜVENİYORUM  Çiler, "Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz.Ne oluırsa olsun adaletinde içine sızmış olsalarda ben yine adaletten yanayım. Onları önce adalete sonra Alla'a havale ediyorum."dedi.
24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı nedeniyle bölge basınını Bayramoğlu Paradise İsland Otel'de kahvaltı programında ağırlayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sürecinde toplumun yönlendirilmesinde önemli bir rol oynayan gazetecilerimizle gurur duydum."dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler, Oda Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve bölge basınının katıldığı programda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, "Keşek yaşanmasaydı. Ancak 15 Temmuz'da yaşanan bu durum karşısında basının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. 4. Kuvvet görevini başarı ile yapan gazeteciler halkın bu süreçte bilgilenmesi ve ytönlendirilmesi noktasında çok öenmli bir görevi başarı ile yerine getirmiştir."dedi.

HEPSİNİ KUTLUYORUM

Çiler sözlerine şöyle devam etti. "Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz."

 

BEN ADALETE GÜVENİYORUM

 Çiler, "Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz.Ne oluırsa olsun adaletinde içine sızmış olsalarda ben yine adaletten yanayım. Onları önce adalete sonra Alla'a havale ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.