Çiler ve Görgün Valiye Gitti

Gebze 28.12.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler ve Görgün Valiye Gitti

Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile bir araya gelerek, Gebze Teknik Üniversitesi koordinasyonunda yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Vali Aksoy'a, Gebze Kaymakamlığı, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret odası, Gebze İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve GTÜ Sürekli Eğitim Merkezi  işbirliği ile düzenlenen, teknoloji ve toplumda meydana gelen değişimlere uyum sağlayacak ve bu değişimlere yön verecek öğrencilerin yetiştirilmesi ve bu sürece rehberlik edecek öğretmenlerin geliştirilmesi amaçlanan “ Gebze 21. Yüzyıl Becerileri Geliştirme Platformu” projesini ve yapılan çalışmaları sundular. Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün  ile  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e  yapılan başarılı  çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile bir araya gelerek, Gebze Teknik Üniversitesi koordinasyonunda yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Vali Aksoy'a, Gebze Kaymakamlığı, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret odası, Gebze İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve GTÜ Sürekli Eğitim Merkezi  işbirliği ile düzenlenen, teknoloji ve toplumda meydana gelen değişimlere uyum sağlayacak ve bu değişimlere yön verecek öğrencilerin yetiştirilmesi ve bu sürece rehberlik edecek öğretmenlerin geliştirilmesi amaçlanan “ Gebze 21. Yüzyıl Becerileri Geliştirme Platformu” projesini ve yapılan çalışmaları sundular.
Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün  ile  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e  yapılan başarılı  çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.