Çınaraltı İsmetpaşa'yı yaktı.!

Spor 30.11.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çınaraltı İsmetpaşa'yı yaktı.!

Çınaraltı İsmetpaşa'yı yaktı.!

Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, Beşiktaş maçında gücünü tüm Türkiye’ye gösterdi. A2’den canlı yayın karşılaşmada müthiş bir tribün şovu yapan sarı yeşilli taraftarlar, meşalelerle İzmit İsmetpaşa Stadı’nı adeta yaktı. Coşkusu tavan yapan Çınaraltılılar’ın yaktığı meşaleler, maçın 3 dakika boyunca durmasına yol açarken, İsmetpaşa’yı yoğun bir duman kapladı. Maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek olan Çınaraltılılar, muhteşem bir tribün yaparak adeta gövde gösterisi yaptı. ESKİÇARŞI'DAN DESTEK Darıca G.B’nin Beşiktaş ile oynadığı Türkiye Kupası maçına Gebzespor taraftarları da ilgi gösterdi. Çınaraltı taraftarları ile birlikte aynı tribünde yer alan Eskiçarşı taraftar grupları, Darıca Gençlerbirliği için bir araya gelerek temsilcimize destek oldular.
Çınaraltı İsmetpaşa'yı yaktı.!

Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, Beşiktaş maçında gücünü tüm Türkiye’ye gösterdi. A2’den canlı yayın karşılaşmada müthiş bir tribün şovu yapan sarı yeşilli taraftarlar, meşalelerle İzmit İsmetpaşa Stadı’nı adeta yaktı. Coşkusu tavan yapan Çınaraltılılar’ın yaktığı meşaleler, maçın 3 dakika boyunca durmasına yol açarken, İsmetpaşa’yı yoğun bir duman kapladı. Maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek olan Çınaraltılılar, muhteşem bir tribün yaparak adeta gövde gösterisi yaptı.

ESKİÇARŞI'DAN DESTEK

Darıca G.B’nin Beşiktaş ile oynadığı Türkiye Kupası maçına Gebzespor taraftarları da ilgi gösterdi. Çınaraltı taraftarları ile birlikte aynı tribünde yer alan Eskiçarşı taraftar grupları, Darıca Gençlerbirliği için bir araya gelerek temsilcimize destek oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.