Çınaraltı kılıçları çekti!

Spor 25.01.2019 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çınaraltı kılıçları çekti!

Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü, cefakar taraftar grubu Çınaraltı, isyan bayrağını resmen çekti. Darıca G.B A.Ş’nin hisselerini satın aldığı günden bu yana, idari ve sportif açıdan hiçbir somut atmayan Azerbaycanlı İşadamı Rauf İsmayilov’a tepkilerini göstermek adına kulüp tesislerine baskı yapan Çınaraltılılar, kalabalık bir grupla İsmayilov’un aleyhinde tezahüratlarda bulunarak Darıca’yı terk etmesi yönünde ağır söylemlerde bulundular. “Rauf nerdesin, Allah… versin”, “Anahtarı bırakın … gidin” şeklindeki tezahüratlarla Darıca sokaklarını inleten sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar, İsmayilov’a ateş püskürdüler. ÇINARALTI’DAN NET MESAJ: BIRAKIN GİDİN Kalabalık bir grupla tesislere çıkarma yapan Çınaraltılılar, başta İsmayilov olmak üzere kulüp tesislerinde hiçbir yöneticiyi bulamazken, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Tribün Lideri Orhan Atik haklı tepki sonrasında yaptıkları açıklamada, “Rauf İsmayilov geldiği günden bu yana Darıca G.B adına hiçbir olumlu şey yapmadı. Madem yapamıyorlar,  bırakıp gitsinler! Bu kulüp sahipsiz değildir. Bu kulüp Darıcalılarındır. Buradan eski başkanlarımıza, eski yöneticilerimize, esnaflarımıza, işadamlarımıza, belediye başkanlığına aday olan isimlere sesleniyoruz. Gelin bu şanlı tarihe sahip olan Darıca Gençlerbirliği’mize hep beraber sahip çıkalım. Kulübümüz yok olmanın eşiğinde. Gelin hep beraber el ele vererek, kulübümüzü bu kötü durumdan çıkaralım” ifadelerini kullandılar.

Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü, cefakar taraftar grubu Çınaraltı, isyan bayrağını resmen çekti. Darıca G.B A.Ş’nin hisselerini satın aldığı günden bu yana, idari ve sportif açıdan hiçbir somut atmayan Azerbaycanlı İşadamı Rauf İsmayilov’a tepkilerini göstermek adına kulüp tesislerine baskı yapan Çınaraltılılar, kalabalık bir grupla İsmayilov’un aleyhinde tezahüratlarda bulunarak Darıca’yı terk etmesi yönünde ağır söylemlerde bulundular. “Rauf nerdesin, Allah… versin”, “Anahtarı bırakın … gidin” şeklindeki tezahüratlarla Darıca sokaklarını inleten sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar, İsmayilov’a ateş püskürdüler.

ÇINARALTI’DAN NET MESAJ: BIRAKIN GİDİN

Kalabalık bir grupla tesislere çıkarma yapan Çınaraltılılar, başta İsmayilov olmak üzere kulüp tesislerinde hiçbir yöneticiyi bulamazken, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Tribün Lideri Orhan Atik haklı tepki sonrasında yaptıkları açıklamada, “Rauf İsmayilov geldiği günden bu yana Darıca G.B adına hiçbir olumlu şey yapmadı. Madem yapamıyorlar,  bırakıp gitsinler! Bu kulüp sahipsiz değildir. Bu kulüp Darıcalılarındır. Buradan eski başkanlarımıza, eski yöneticilerimize, esnaflarımıza, işadamlarımıza, belediye başkanlığına aday olan isimlere sesleniyoruz. Gelin bu şanlı tarihe sahip olan Darıca Gençlerbirliği’mize hep beraber sahip çıkalım. Kulübümüz yok olmanın eşiğinde. Gelin hep beraber el ele vererek, kulübümüzü bu kötü durumdan çıkaralım” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.