Çocuklar Çikolata Festivalinde Buluştu

Gebze 22.04.2017 - 19:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çocuklar Çikolata Festivalinde Buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Kocaeli’nin Gebze İlçesinde bulunan bir AVM’de çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için  Kocaeli'nin  Gebze İlçesinde bulunan bir AVM'de çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi. Kocaeli'nin  Gebze İlçesinde bulunan bir AVM'de yaklaşan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi. AVM'nin içerisinde kurulan alana giren çocuklar için, çizgi film, boyama gibi etkinlikler yapılırken çocuklara bir makine yardımıyla istedikleri çikolatalar hediye ediliyor. Çikolata Festivali alanına gelen çocuklar çok mutlu oluyor ve eğleniyorlar. Çocuklarının mutlu olduğunu belirten aileler, "Çocuklar böyle boyama etkinliklerinde çok mutlu oluyor. Çok güzel bir etkinlik. Çocuklar boyamayı çok seviyor, eğleniyor. Bizde gönül rahatlığı ile bırakabiliyoruz" dedi. Çikolata Festivaline gelen çocuklar ise çikolata yemeyi sevdiklerini ve en çok boyama etkinliğini beğendiklerini söylediler. AVM içerisinde ki Çikolata Festivali  23 Nisan'a kadar devam edecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Kocaeli’nin Gebze İlçesinde bulunan bir AVM’de çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için  Kocaeli'nin  Gebze İlçesinde bulunan bir AVM'de çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi.

Kocaeli'nin  Gebze İlçesinde bulunan bir AVM'de yaklaşan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklar için Çikolata Festivali düzenlendi. AVM'nin içerisinde kurulan alana giren çocuklar için, çizgi film, boyama gibi etkinlikler yapılırken çocuklara bir makine yardımıyla istedikleri çikolatalar hediye ediliyor. Çikolata Festivali alanına gelen çocuklar çok mutlu oluyor ve eğleniyorlar.

Çocuklarının mutlu olduğunu belirten aileler, "Çocuklar böyle boyama etkinliklerinde çok mutlu oluyor. Çok güzel bir etkinlik. Çocuklar boyamayı çok seviyor, eğleniyor. Bizde gönül rahatlığı ile bırakabiliyoruz" dedi.

Çikolata Festivaline gelen çocuklar ise çikolata yemeyi sevdiklerini ve en çok boyama etkinliğini beğendiklerini söylediler. AVM içerisinde ki Çikolata Festivali  23 Nisan'a kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.