Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız

Gebze 17.02.2019 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız

Gebze Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklarımızın farklı alanlarda eğitim alabileceği alanlar oluşturacağız” dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Gebze Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Müzik, Resim ve Fen Bilimleri sınıflarında öğrenciler ve eğitimcilerle bir araya gelen heyet verilen eğitimle ilgili bilgi aldı. ÇOÇUKLARIMIZ KODLAMA ÖĞRENECEK Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için hazırlayacağımız projelerle onların eğitimine katkı sunacağız. Gebze’de bilim, sanat ve maneviyat ile çocuklarımızın yetişeceği alanlar oluşturacağız. Gebze’de çocuklarımız kodlama eğitimi alacak” dedi.
Gebze Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklarımızın farklı alanlarda eğitim alabileceği alanlar oluşturacağız” dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Gebze Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Müzik, Resim ve Fen Bilimleri sınıflarında öğrenciler ve eğitimcilerle bir araya gelen heyet verilen eğitimle ilgili bilgi aldı.

ÇOÇUKLARIMIZ KODLAMA ÖĞRENECEK

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için hazırlayacağımız projelerle onların eğitimine katkı sunacağız. Gebze’de bilim, sanat ve maneviyat ile çocuklarımızın yetişeceği alanlar oluşturacağız. Gebze’de çocuklarımız kodlama eğitimi alacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.