“Çok isteyen benim masama otursun!”

17.05.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çok isteyen benim masama otursun!”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok masa isteyen varsa gelsin benim masama otursun” dedi. Korona virüs sürecinden önce Kocaeli’de siyasi partilerin il başkanlarının ayda bir düzenlediği ‘İl Başkanları’ toplantısı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bazı sosyal medya hesaplarının il başkanları toplantısının yeniden yapılmasını isteyenler için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Ünlü yaptığı açıklamada, “Sosyal medya üzerine birileri il başkanları masasının yeniden kurulmasını istiyor. Çok masa isteyen varsa gelsin benim masama otursun. Benim masam milliydi. Yeni dönemde siyaset hareketlenecek” ifadelerine yer verdi.  

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok masa isteyen varsa gelsin benim masama otursun” dedi.

Korona virüs sürecinden önce Kocaeli’de siyasi partilerin il başkanlarının ayda bir düzenlediği ‘İl Başkanları’ toplantısı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bazı sosyal medya hesaplarının il başkanları toplantısının yeniden yapılmasını isteyenler için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Ünlü yaptığı açıklamada, “Sosyal medya üzerine birileri il başkanları masasının yeniden kurulmasını istiyor. Çok masa isteyen varsa gelsin benim masama otursun. Benim masam milliydi. Yeni dönemde siyaset hareketlenecek” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.