Çorluspor'da 2 transfer

Spor 27.12.2016 - 19:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çorluspor'da 2 transfer

Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 kulübü ara transfer için iki yeni isimle anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Dün  Güven Güneri ile yollarını ayıran kulübün bugün anlaştığı isimler Güven'in boşluğunu aratmayacağa benziyor. Çorluspor 1947 kulübünün ara transferde renklerine bağladığı iki oyuncuda ilki Kızılcabölük Spor'dan transfer edilen 1988 doğumlu orta saha ve forvet arkası oyuncusu Ergin Ersin olurken, diğer anlaşmaya varılan isim Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden Marmara Ereğlisi Belediye Spor takımından 1993 doğumlu kaleci Erdal Üstün oldu. Kamp öncesi hazırlıklarını da sürdüren ekibin yeni transfer edilen bu iki oyuncu ile grupta şampiyonluk için vites yükselteceği belirtilirken dün basına açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Oktay Çolpan'ın takımı daha da güçlendirmek adına başka transferlerde yapacağı gelen bilgiler arasında.
Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 kulübü ara transfer için iki yeni isimle anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Dün  Güven Güneri ile yollarını ayıran kulübün bugün anlaştığı isimler Güven'in boşluğunu aratmayacağa benziyor.

Çorluspor 1947 kulübünün ara transferde renklerine bağladığı iki oyuncuda ilki Kızılcabölük Spor'dan transfer edilen 1988 doğumlu orta saha ve forvet arkası oyuncusu Ergin Ersin olurken, diğer anlaşmaya varılan isim Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden Marmara Ereğlisi Belediye Spor takımından 1993 doğumlu kaleci Erdal Üstün oldu.

Kamp öncesi hazırlıklarını da sürdüren ekibin yeni transfer edilen bu iki oyuncu ile grupta şampiyonluk için vites yükselteceği belirtilirken dün basına açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Oktay Çolpan'ın takımı daha da güçlendirmek adına başka transferlerde yapacağı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.