Coşkun ve Tuncay hayırlı olsun!

Spor 11.07.2018 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Coşkun ve Tuncay hayırlı olsun!

Coşkun ve Tuncay hayırlı olsun!

2.Lig’de kora kor maçlara çıkmaya hazırlanan Darıca G.B, rakiplerine nazire yapar cinsten isimleri kadrosuna kattı. Sarı yeşilliler eski futbolcusu Tuncay Fındıkçı ve yıldız golcü Coşkun Yılmaz’ı renklerine bağladı. Transferde gemileri yakan 2.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, taraftarlarını bir hayli heyecanlandıracak iki önemli isimle anlaşmaya vardı. Sarı yeşilli temsilcimiz geçen sezon Yeni Orduspor’da forma giyen eski futbolcusu Tuncay Fındıkçı ile Bayburt G.Ö.İ’nin tecrübeli golcüsü Coşkun Yılmaz’ı renklerine bağladı. İki oyuncuyla da her konuda anlaşmaya varan Darıca G.B yönetiminin, Cuma günü bu transferleri resmiyete kavuşturması bekleniyor. TUNCAY FINDIKÇI YUVAYA DÖNDÜ ‘Tanıdık ve bilindik oyuncu’ felsefesiyle transferlerine ağırlık veren Darıca Gençlerbirliği, eski futbolcu Tuncay Fındıkçı’yı transfer ederek yine bu felsefesinden şaşmadı. 2013-2014 sezonunun devre arasında Darıca G.B’ye transfer olan ve 2 buçuk sezonluk süreçte 80 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan ve geçen sezon da Yeni Orduspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize rakip olan 26 yaşındaki oyuncunun yarın Darıca G.B ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. COŞKUN YILMAZ SONUNDA DARICALI OLDU Darıca G.B’nin en flaş transferi hiç kuşku yok ki Coşkun Yılmaz oldu. Transfer dönemlerinde bir çok kez Darıca G.B’nin gündemine gelen 35 yaşındaki golcü, yeni sezonda sarı yeşilli formayı giyecek. 2.Lig’de tam 268 maçı ve 108 golü bulunan Coşkun Yılmaz, artık gollerini Darıca G.B için sıralayacak. Önemli kulüplerde görev yapan Coşkun, Ankara Demirspor, Çankırı Belediyespor, Diyarbakır Diski, Karsspor, Fehiyespor, E.Şekerspor, Balıkesirspor, Altınordu, Yeni Malatya, Keçiörengücü, Sakaryaspor ve Bayburt G.B takımlarında forma giydi.
Coşkun ve Tuncay hayırlı olsun!

2.Lig’de kora kor maçlara çıkmaya hazırlanan Darıca G.B, rakiplerine nazire yapar cinsten isimleri kadrosuna kattı. Sarı yeşilliler eski futbolcusu Tuncay Fındıkçı ve yıldız golcü Coşkun Yılmaz’ı renklerine bağladı.

Transferde gemileri yakan 2.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, taraftarlarını bir hayli heyecanlandıracak iki önemli isimle anlaşmaya vardı. Sarı yeşilli temsilcimiz geçen sezon Yeni Orduspor’da forma giyen eski futbolcusu Tuncay Fındıkçı ile Bayburt G.Ö.İ’nin tecrübeli golcüsü Coşkun Yılmaz’ı renklerine bağladı. İki oyuncuyla da her konuda anlaşmaya varan Darıca G.B yönetiminin, Cuma günü bu transferleri resmiyete kavuşturması bekleniyor.

TUNCAY FINDIKÇI YUVAYA DÖNDÜ

‘Tanıdık ve bilindik oyuncu’ felsefesiyle transferlerine ağırlık veren Darıca Gençlerbirliği, eski futbolcu Tuncay Fındıkçı’yı transfer ederek yine bu felsefesinden şaşmadı. 2013-2014 sezonunun devre arasında Darıca G.B’ye transfer olan ve 2 buçuk sezonluk süreçte 80 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan ve geçen sezon da Yeni Orduspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize rakip olan 26 yaşındaki oyuncunun yarın Darıca G.B ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

COŞKUN YILMAZ SONUNDA DARICALI OLDU

Darıca G.B’nin en flaş transferi hiç kuşku yok ki Coşkun Yılmaz oldu. Transfer dönemlerinde bir çok kez Darıca G.B’nin gündemine gelen 35 yaşındaki golcü, yeni sezonda sarı yeşilli formayı giyecek. 2.Lig’de tam 268 maçı ve 108 golü bulunan Coşkun Yılmaz, artık gollerini Darıca G.B için sıralayacak. Önemli kulüplerde görev yapan Coşkun, Ankara Demirspor, Çankırı Belediyespor, Diyarbakır Diski, Karsspor, Fehiyespor, E.Şekerspor, Balıkesirspor, Altınordu, Yeni Malatya, Keçiörengücü, Sakaryaspor ve Bayburt G.B takımlarında forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.