Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Gebze 01.05.2015 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda işçi temsilcilerini kabul ediyor

Yenikapı, Maltepe var. Kendine güveniyorsan gel bu meydanlarda yap. Kimseye de zararı yok. Müracatınızı yapıp, 8 tane yer gösterildi İstanbul'da, yapın. Cam çerçeve indiriyorlar. 1 Mayıs'ı zaten resmi tatil ilan etmişiz. Taksim medydanı miting için uygun değil. O zaman bunun adı anma olmaz, kaos olur. İşçilerin bu özel gününe saygı duymak gerek. Bunların arasına illegal örgütler giriyor. Bunun arkasında art niyet arıyoruz. Birilerinin keyfi için İstanbul'u kurban etmeyiz. Sendikaların buna saygı göstermesini beklemek hakkımızdır. 1 Mayıs'ı kapalı tutmuyoruz. 1 Mayıs benim de günüm. Bizim inancımızda, hakka, hukuka ve emeğe büyük değer veriliyor. Herkes 1 Mayıs'ın başlangınıcı olarak Avustralya'yı gösterir. Mimar Sinan'ın yaşadığı olay yıllar önce oldu. Benim nazarımda her işçinin emeği kutsaldır. 2013 yılı baharından beri çok ibret verici hadiseler yaşadık.  Gezi olayları ile başlayan süreçte bir çok Türkiye'yi eleştirmişti.  Gezi olayları sırasında canlı yayın yaparak Türkiye hakkında karalama yapmasına tanık oldu. Şu anda 3 maymunu oynuyorlar. Amerika'da öldürülen zenci insan değil mi? Baltimora'da yaşanan olaylar asayiş diye gösteriliyor. Maalesef Türkiye'de de çifte standart uygulayanlar var. Obama'nın göstericilere yaptığı eleştirileri görmezden geldiler. "PARALEL YAPI" Gezi olaylarından sonra 17-25 Aralık darbesi düzenlenmek istendi. Son olayları gördünüz. Yetkisi olmadığı halde kalkıp yetki kullanıyor. En son MGK'da aldığımız kararla, legal görünüm altındaki illegal yapı diye koyduk. Hükümete önerdik. Artık bunlar delil. Medyalarında bölücü örgütle ilgili gizli gizli görüşüyorlar. Tek amaçları var, Türkiye'yi bölmek. Biri silahlı teröristleriyle aynı gayeye hizmet ediyor. Biri kurşunla, biri kumpasla milletimizin istikrarına kast ediyor. Süleyman Şah Türbesinde bir tank arıza yapmış. Terör örgütünün temsilcisi, tankı biz kurtardık diyor. Sen ne anlarsın tank tamirinden? Ülkemizde parlamento mücadelesini kurallar içinde yapma dertleri yok.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda işçi temsilcilerini kabul ediyor

Yenikapı, Maltepe var.
Kendine güveniyorsan gel bu meydanlarda yap.
Kimseye de zararı yok.
Müracatınızı yapıp, 8 tane yer gösterildi İstanbul'da, yapın.
Cam çerçeve indiriyorlar.
1 Mayıs'ı zaten resmi tatil ilan etmişiz.
Taksim medydanı miting için uygun değil.
O zaman bunun adı anma olmaz, kaos olur. İşçilerin bu özel gününe saygı duymak gerek. Bunların arasına illegal örgütler giriyor. Bunun arkasında art niyet arıyoruz.
Birilerinin keyfi için İstanbul'u kurban etmeyiz. Sendikaların buna saygı göstermesini beklemek hakkımızdır. 1 Mayıs'ı kapalı tutmuyoruz. 1 Mayıs benim de günüm.
Bizim inancımızda, hakka, hukuka ve emeğe büyük değer veriliyor.
Herkes 1 Mayıs'ın başlangınıcı olarak Avustralya'yı gösterir. Mimar Sinan'ın yaşadığı olay yıllar önce oldu.
Benim nazarımda her işçinin emeği kutsaldır. 2013 yılı baharından beri çok ibret verici hadiseler yaşadık. 
Gezi olayları ile başlayan süreçte bir çok Türkiye'yi eleştirmişti. 
Gezi olayları sırasında canlı yayın yaparak Türkiye hakkında karalama yapmasına tanık oldu. Şu anda 3 maymunu oynuyorlar. Amerika'da öldürülen zenci insan değil mi?
Baltimora'da yaşanan olaylar asayiş diye gösteriliyor. Maalesef Türkiye'de de çifte standart uygulayanlar var.
Obama'nın göstericilere yaptığı eleştirileri görmezden geldiler.

"PARALEL YAPI"

Gezi olaylarından sonra 17-25 Aralık darbesi düzenlenmek istendi.
Son olayları gördünüz. Yetkisi olmadığı halde kalkıp yetki kullanıyor.
En son MGK'da aldığımız kararla, legal görünüm altındaki illegal yapı diye koyduk. Hükümete önerdik.
Artık bunlar delil. Medyalarında bölücü örgütle ilgili gizli gizli görüşüyorlar. Tek amaçları var, Türkiye'yi bölmek.
Biri silahlı teröristleriyle aynı gayeye hizmet ediyor. Biri kurşunla, biri kumpasla milletimizin istikrarına kast ediyor.
Süleyman Şah Türbesinde bir tank arıza yapmış.
Terör örgütünün temsilcisi, tankı biz kurtardık diyor. Sen ne anlarsın tank tamirinden?
Ülkemizde parlamento mücadelesini kurallar içinde yapma dertleri yok.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.