Cumhurbaşkanı Erzurum'a Gitmiyor

30.03.2017 - 21:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erzurum'a Gitmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Erzurum'da yapacağı mitingi, 15 Nisan gününe ertelendi. Erdoğan, Mardin'deki programının ardından istirahat edecek.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Mardin'de katılacağı toplu açılış töreninin ardından bir süre istirahat edecek.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü gerçekleştirileceği duyurulan  Erzurum ziyareti 15 Nisan tarihine erteledi. SES KISIKLIĞI NEDENİYLE ERTELENDİ İDDİASI Habertürk TV'nin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre Erdoğan, sesinde yaşadığı sıkıntıdan ötürü Cuma günkü  Erzurum ziyaretini ileri bir tarihe erteledi. Erdoğan'ın  İstanbul'da istirahat edeceği öğrenildi.       "ERZURUM'A VERDİĞİ ÖNEMİ ORTAYA KOYUYOR" AK Parti  Erzurum İl Başkanı Mehmet  Emin Öz, "Cumhurbaşkanımızın 15 Nisan'da yani referandumdan 1 gün önce  Erzurum'da bulunmasının  Erzurum'a verdiği önemi ortaya koymaktadır" demekle yetindi. BAKAN AKDAĞ: MUHTEŞEM FİNAL OLACAK Erdoğan'ın  Erzurum'da yarın yapmayı planladığı mitingin ertelendiğini ifade eden  Akdağ, şunları aktardı: "Cumhurbaşkanımız, yarın  Erzurum'da olacaktı.  Erzurum mitingini 15 Nisan'a erteledi. 15 Nisan, malum 16 Nisan'dan 1 gün önce.  Erzurum'da muhteşem bir final olacak. Ertelemenin çok hususi bir sebebi yok. Muhtemelen kendileri bu sebeple erteledi.  Erzurum'u 15 Nisan'a, sayın Cumhurbaşkanımıza hazırlayacağız. Erteleme ile ilgili bize iletilmiş özel bir sebep yok. Ben özel kalemle de görüştüm. 15 Nisan'ı özellikle düşündükleri için o güne ertelediklerini söylediler. Biz  Erzurum'da Cumhurbaşkanımızı finale yakışır müthiş bir coşkuyla ve kalabalıkla karşılayacağız.  Erzurum'a da bu yakışır." YILDIRIM İLE YAPACAĞI ZİYARETLER DE DEĞİŞTİ Ayrıca  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan  Binali Yıldırım ile yapacağı  Van ve  Diyarbakır ziyaretleri de değişti. Yeni planlamaya göre Başbakan Yıldırım, 1 Nisan Cumartesi günü  Van'a,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ise aynı gün  Diyarbakır'a giderek vatandaşlarla buluşacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Erzurum'da yapacağı mitingi, 15 Nisan gününe ertelendi. Erdoğan, Mardin'deki programının ardından istirahat edecek.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Mardin'de katılacağı toplu açılış töreninin ardından bir süre istirahat edecek.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü gerçekleştirileceği duyurulan  Erzurum ziyareti 15 Nisan tarihine erteledi.

SES KISIKLIĞI NEDENİYLE ERTELENDİ İDDİASI

Habertürk TV'nin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre Erdoğan, sesinde yaşadığı sıkıntıdan ötürü Cuma günkü  Erzurum ziyaretini ileri bir tarihe erteledi. Erdoğan'ın  İstanbul'da istirahat edeceği öğrenildi.

 

 

 

"ERZURUM'A VERDİĞİ ÖNEMİ ORTAYA KOYUYOR"

AK Parti  Erzurum İl Başkanı Mehmet  Emin Öz, "Cumhurbaşkanımızın 15 Nisan'da yani referandumdan 1 gün önce  Erzurum'da bulunmasının  Erzurum'a verdiği önemi ortaya koymaktadır" demekle yetindi.

BAKAN AKDAĞ: MUHTEŞEM FİNAL OLACAK

Erdoğan'ın  Erzurum'da yarın yapmayı planladığı mitingin ertelendiğini ifade eden  Akdağ, şunları aktardı:

"Cumhurbaşkanımız, yarın  Erzurum'da olacaktı.  Erzurum mitingini 15 Nisan'a erteledi. 15 Nisan, malum 16 Nisan'dan 1 gün önce.  Erzurum'da muhteşem bir final olacak. Ertelemenin çok hususi bir sebebi yok. Muhtemelen kendileri bu sebeple erteledi.  Erzurum'u 15 Nisan'a, sayın Cumhurbaşkanımıza hazırlayacağız. Erteleme ile ilgili bize iletilmiş özel bir sebep yok. Ben özel kalemle de görüştüm. 15 Nisan'ı özellikle düşündükleri için o güne ertelediklerini söylediler. Biz  Erzurum'da Cumhurbaşkanımızı finale yakışır müthiş bir coşkuyla ve kalabalıkla karşılayacağız.  Erzurum'a da bu yakışır."

YILDIRIM İLE YAPACAĞI ZİYARETLER DE DEĞİŞTİ

Ayrıca  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan  Binali Yıldırım ile yapacağı  Van ve  Diyarbakır ziyaretleri de değişti. Yeni planlamaya göre Başbakan Yıldırım, 1 Nisan Cumartesi günü  Van'a,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ise aynı gün  Diyarbakır'a giderek vatandaşlarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.