“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir”

Gebze 27.02.2017 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir”

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de Arapçeşme Mahallesinde esnaflara bereketli işler dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Arapçeşme Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara bereketli işler dileyen, vatandaşlarla da hasbihal eden Karaosmanoğlu, 16 Nisan Anayasa halk oylaması hakkında gelen sorulara da cevap verdi. Birlikteliklerde referandumun öneminden bahseden Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için istiyoruz. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizler, bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.   “ÜLKEMİZİN ÖNÜNDE BİRÇOK ENGEL VAR” Mevcut sistemle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine asla varılamayacağını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  “Mevcut sistemle ufkumuzda ki hedeflerimize ulaşabileceğimizi düşünseydik, zaten bu tarz bir değişikliğe gidilmezdi. Ülkemizin önünde birçok engel var. Bizi yavaşlatan, ağır aksak yol kat etmemizi sağlayan bu sistemle artık koşamayız. Ülkemizin ve insanımızın kalkınması için bu değişiklik şarttır. Daha demokratik ve hesap verilebilirliği sağlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, inanıyorum ki halkımızın büyük bir oranda “EVET” demesiyle sonuçlanacaktır” açıklaması yaptı.   “BU SİSTEMİ SADECE MİLLETİMİZ İÇİN İSTİYORUZ” Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizde ki mevcut sistemin aksak noktalarını gidermede çok önemli olacağını belirten Karaosmanoğlu, “Bu sayede seçimlerden mutlaka milletimizin her zaman arzu ettiği tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar bu sayede kalıcı hale gelecek. İcraatlar kesintisiz beş yıl devam edecek. Bakınız bu noktada uzlaşma kültürü de gelişecek. En önemlisi ise hükümetin kurulmama problemi de ortadan kalkmış olacak. Kısacası hükümete güvenoyunu milletimiz verecek” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin birçok faydalarının olduğunun altını da çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu sistem güçlü bir devlet olma yolunda çok önemli bir adım olacaktır” ifadelerini kullandı. Karaosmanoğlu, kendisine eşlik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte, esnaf ve vatandaşlarla yakında ilgilenirken, yerel hizmetlerle alakalı gelen sorulara da samimi bir şekilde cevap verdiler.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de Arapçeşme Mahallesinde esnaflara bereketli işler dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Arapçeşme Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara bereketli işler dileyen, vatandaşlarla da hasbihal eden Karaosmanoğlu, 16 Nisan Anayasa halk oylaması hakkında gelen sorulara da cevap verdi. Birlikteliklerde referandumun öneminden bahseden Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için istiyoruz. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizler, bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN ÖNÜNDE BİRÇOK ENGEL VAR”

Mevcut sistemle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine asla varılamayacağını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  “Mevcut sistemle ufkumuzda ki hedeflerimize ulaşabileceğimizi düşünseydik, zaten bu tarz bir değişikliğe gidilmezdi. Ülkemizin önünde birçok engel var. Bizi yavaşlatan, ağır aksak yol kat etmemizi sağlayan bu sistemle artık koşamayız. Ülkemizin ve insanımızın kalkınması için bu değişiklik şarttır. Daha demokratik ve hesap verilebilirliği sağlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, inanıyorum ki halkımızın büyük bir oranda “EVET” demesiyle sonuçlanacaktır” açıklaması yaptı.

 

“BU SİSTEMİ SADECE MİLLETİMİZ İÇİN İSTİYORUZ”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizde ki mevcut sistemin aksak noktalarını gidermede çok önemli olacağını belirten Karaosmanoğlu, “Bu sayede seçimlerden mutlaka milletimizin her zaman arzu ettiği tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar bu sayede kalıcı hale gelecek. İcraatlar kesintisiz beş yıl devam edecek. Bakınız bu noktada uzlaşma kültürü de gelişecek. En önemlisi ise hükümetin kurulmama problemi de ortadan kalkmış olacak. Kısacası hükümete güvenoyunu milletimiz verecek” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin birçok faydalarının olduğunun altını da çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu sistem güçlü bir devlet olma yolunda çok önemli bir adım olacaktır” ifadelerini kullandı. Karaosmanoğlu, kendisine eşlik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte, esnaf ve vatandaşlarla yakında ilgilenirken, yerel hizmetlerle alakalı gelen sorulara da samimi bir şekilde cevap verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.