GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Cumhuriyet Lisesi’nden örnek destek

Gebze 21.05.2019 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumhuriyet Lisesi’nden örnek destek

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle kardeş köy okulu boyadılar.

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle örnek bir çalışmaya imza attılar. Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri kardeş okul olarak seçtikleri Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nu boyadılar. Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nu kardeş köy olarak seçmiştik. ÖĞRENCİLERİ KADAR RENKLİ OLMASINI İSTEDİK Kardeş köy okulumuzun ihtiyaçlarının neler olduğunu okulun müdürü ve öğretmeleri ile istişareler yaptık. Yaptığımız istişarelerin ardından kardeş okulumuzun boyama ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle kardeş köy okulumuzu boyadık. Kardeş köy okulumuzun öğrencileri kadar renkli olmasını istedik. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atamızın izindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da bir kez daha kutlarız” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle kardeş köy okulu boyadılar.

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle örnek bir çalışmaya imza attılar. Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri kardeş okul olarak seçtikleri Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nu boyadılar. Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nu kardeş köy olarak seçmiştik.

ÖĞRENCİLERİ KADAR RENKLİ OLMASINI İSTEDİK

Kardeş köy okulumuzun ihtiyaçlarının neler olduğunu okulun müdürü ve öğretmeleri ile istişareler yaptık. Yaptığımız istişarelerin ardından kardeş okulumuzun boyama ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı vesilesiyle kardeş köy okulumuzu boyadık. Kardeş köy okulumuzun öğrencileri kadar renkli olmasını istedik. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atamızın izindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da bir kez daha kutlarız” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.