Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi Göz Kamaştırıyor

Çayırova 28.11.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi Göz Kamaştırıyor

Çayırova’nın çekim gücünü arttıracak, kültürel ve sosyal dönüşümünü sağlayacak, büyümesine ve gelişimine katkı sağlayacak projelere hız veren Çayırova Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesine kazandıracağı Kültür Merkezi Projesi için ihale çalışmalarına başladı. Çayırova genelinde eğitim, kültür, sanat, sağlık gibi birçok projeyi tamamlayarak ilçeye değer katan Çayırova Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edeceği Kültür Merkezi için ihale hazırlıklarına başladı. 16 dönüm alan üzerine 10.000 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Kültür Merkezi tam donanımlı olarak vatandaşın hizmetine sunulacak. İçerisinde yaklaşık 600 kişilik düğün salonu, 200 kişilik sinema salonları, kültür salonu, Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, muhtarlık ve çeşitli kültür sanat alanları yer alacak. 2017 başında Ocak ayında başlayacak olan proje 6 ay gibi bir sürede tamamlanacak.  

Çayırova’nın çekim gücünü arttıracak, kültürel ve sosyal dönüşümünü sağlayacak, büyümesine ve gelişimine katkı sağlayacak projelere hız veren Çayırova Belediyesi,

Cumhuriyet Mahallesine kazandıracağı Kültür Merkezi Projesi için ihale çalışmalarına başladı.

Çayırova genelinde eğitim, kültür, sanat, sağlık gibi birçok projeyi tamamlayarak ilçeye
değer katan Çayırova Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edeceği Kültür Merkezi için ihale hazırlıklarına başladı. 16 dönüm alan üzerine 10.000 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Kültür Merkezi tam donanımlı olarak vatandaşın hizmetine sunulacak. İçerisinde yaklaşık 600 kişilik düğün salonu, 200 kişilik sinema salonları, kültür salonu, Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, muhtarlık ve çeşitli kültür sanat alanları yer alacak. 2017 başında Ocak ayında başlayacak olan proje 6 ay gibi bir sürede tamamlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.