Dalkılıç, Gövde Gösterisine Hazırlanıyor!

Dilovası 01.02.2019 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dalkılıç, Gövde Gösterisine Hazırlanıyor!

Dilovası bölgesinin önemli siyasetçilerinden ve bölgenin başlı başına önemli dengelerinden olan Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç 3 Şubat Pazar günü Yıldırım Düğün salonunda büyük bir gövde gösterisiyle aday tanıtım törenine hazırlanıyor. YERLERDE SÜRÜNEN CHP’Yİ AYAĞA KALDIRDI Bölgenin önemli siyasi isimlerinden Ercan Dalkılıç geçtiğimiz dönem CHP’den belediye başkan adayı yapılmıştı. Dalkılıç daha önce Dilovası’nda yerlerde sürünen CHP’yi ayağa kaldırmıştı. Partinin 8 bin 165 oya ulaşmasını sağlayarak sadece 2 bin 630 oyla seçimi AK Parti’ye karşı kaybetmişti. Siyasetten hiç kopmayan “Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim” sloganıyla seçime aday olan Dalkılıç, tüm kesimlerden oy alacağına ve seçimin yine en favori ismi olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Dilovası bölgesinin önemli siyasetçilerinden ve bölgenin başlı başına önemli dengelerinden olan Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç 3 Şubat Pazar günü Yıldırım Düğün salonunda büyük bir gövde gösterisiyle aday tanıtım törenine hazırlanıyor.

YERLERDE SÜRÜNEN CHP’Yİ AYAĞA KALDIRDI

Bölgenin önemli siyasi isimlerinden Ercan Dalkılıç geçtiğimiz dönem CHP’den belediye başkan adayı yapılmıştı. Dalkılıç daha önce Dilovası’nda yerlerde sürünen CHP’yi ayağa kaldırmıştı. Partinin 8 bin 165 oya ulaşmasını sağlayarak sadece 2 bin 630 oyla seçimi AK Parti’ye karşı kaybetmişti. Siyasetten hiç kopmayan “Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim” sloganıyla seçime aday olan Dalkılıç, tüm kesimlerden oy alacağına ve seçimin yine en favori ismi olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.