DARICA AVRUPA KENTİ GİBİ

Darıca 23.10.2018 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA AVRUPA KENTİ GİBİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mardin’in Savur İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bayram Türker’i Darıca’da ağırladı.

Kardeş belediye çerçevesinde Savur İlçesinde bir dizi temaslarda ve hizmetlerde  bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bu kez Savur Kaymakamı ve belediyeye kayyum atanması sonrası belediye başkan vekili görevini yürüten Bayram Türker’i Darıca’da ağırlayarak ilçe deki çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu. Türker’e Darıca’da tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri de gezdiren Başkan Karabacak, Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Semt Konağını Türker ve Mahalle Muhtarı Halil Toprak ile birlikte ziyaret etti. AVRUPA KENTİ GİBİ Mardin, Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bayram Türker Kazım Karabekir Semt Konağı ziyareti esansında, “ Muhtarlığınızın dahi sekreterleri var. Sanki Varupa kenti gibi. Semt konağında ki aktivitelere vatandaşların yoğun ilgi göstermesi de beni çok etkiledi. Yapılan binalar sadece yapılmış olsun diye değil halkında bu binalar içindeki işlevlere rağbet göstermesi en az tesislerin kentlere kazandırılması kadar güzel bir durum.” dedi. SAYILARINI ÇOĞALTIYORUZ Darıca’nın çeşitli mahallerine konuşturulan Sem Konakları’nı detaylı bir şekilde inceleyen ve çok beğenen Kaymakam Türker’e bilgi aktarımında bulunan Başkan Karabacak, “Konaklarımız bünyesinde iğne odalarımız, giyim odalarımız, Kur’an-I Kerim Ders odalarımız mevcut, Kütüphanelerimiz var. Mahallemiz 40 Bin nüfusla bir çok ilçe ve il nüfusları oranında yoğunluk barındırıyor. Onların kültürel, sanatsal ve meslek edinimleri noktasında da konaklarımız ayrı bir görev üstlendi. Yakın zaman içinde Darıca’nın diğer mahallerinde de bu projelerimizin sayısı artacak.” Dedi. Konak için de  kurs alan bayan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Türker ve Başkan Karabacak daha sonra misafirhane bölümünde de karşılıklı görüş alışverişlerine devam ettiler. HERKES  GELSİN KİTAP OKUSUN Kazım Karabekir Semt Konağı çok amaçlı salonunda çay sohbeti yapan Türker ve Karabacak Savur ve Darıca’nın arasında başlatılan ilişkilerin memnuniyet derecesinde güçlendiğini de dile getirdiler. Başkan Karabacak, “Burada bazı yaşlı vatandaşlarımız gelip kitap okuyor sohbet ediyorlar. Bazen grup halinde bir araya gelip sohbetlerini gerçekleştiriyorlar. Buraya kitap okumaya gelen vatandaşlarımıza çay ve değişik ikramlarımızda var. Ayrıca kitap sever vatandaşlarımız belirli süre içinde okumak üzere kitapları evlşerine götürüp sonra iade ederek farklı bir kitap alma şansları da var.”dedi. Mardin’den gelen heyet daha sonra Darıca’nın diğer tesis ve projelerini incelemeye devam ettiler. HABER:ADNAN AYVAZ    
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mardin’in Savur İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bayram Türker’i Darıca’da ağırladı.

Kardeş belediye çerçevesinde Savur İlçesinde bir dizi temaslarda ve hizmetlerde  bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bu kez Savur Kaymakamı ve belediyeye kayyum atanması sonrası belediye başkan vekili görevini yürüten Bayram Türker’i Darıca’da ağırlayarak ilçe deki çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu. Türker’e Darıca’da tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri de gezdiren Başkan Karabacak, Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Semt Konağını Türker ve Mahalle Muhtarı Halil Toprak ile birlikte ziyaret etti.

AVRUPA KENTİ GİBİ

Mardin, Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bayram Türker Kazım Karabekir Semt Konağı ziyareti esansında, “ Muhtarlığınızın dahi sekreterleri var. Sanki Varupa kenti gibi. Semt konağında ki aktivitelere vatandaşların yoğun ilgi göstermesi de beni çok etkiledi. Yapılan binalar sadece yapılmış olsun diye değil halkında bu binalar içindeki işlevlere rağbet göstermesi en az tesislerin kentlere kazandırılması kadar güzel bir durum.” dedi.

SAYILARINI ÇOĞALTIYORUZ

Darıca’nın çeşitli mahallerine konuşturulan Sem Konakları’nı detaylı bir şekilde inceleyen ve çok beğenen Kaymakam Türker’e bilgi aktarımında bulunan Başkan Karabacak, “Konaklarımız bünyesinde iğne odalarımız, giyim odalarımız, Kur’an-I Kerim Ders odalarımız mevcut, Kütüphanelerimiz var. Mahallemiz 40 Bin nüfusla bir çok ilçe ve il nüfusları oranında yoğunluk barındırıyor. Onların kültürel, sanatsal ve meslek edinimleri noktasında da konaklarımız ayrı bir görev üstlendi. Yakın zaman içinde Darıca’nın diğer mahallerinde de bu projelerimizin sayısı artacak.” Dedi. Konak için de  kurs alan bayan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Türker ve Başkan Karabacak daha sonra misafirhane bölümünde de karşılıklı görüş alışverişlerine devam ettiler.

HERKES  GELSİN KİTAP OKUSUN

Kazım Karabekir Semt Konağı çok amaçlı salonunda çay sohbeti yapan Türker ve Karabacak Savur ve Darıca’nın arasında başlatılan ilişkilerin memnuniyet derecesinde güçlendiğini de dile getirdiler. Başkan Karabacak, “Burada bazı yaşlı vatandaşlarımız gelip kitap okuyor sohbet ediyorlar. Bazen grup halinde bir araya gelip sohbetlerini gerçekleştiriyorlar. Buraya kitap okumaya gelen vatandaşlarımıza çay ve değişik ikramlarımızda var. Ayrıca kitap sever vatandaşlarımız belirli süre içinde okumak üzere kitapları evlşerine götürüp sonra iade ederek farklı bir kitap alma şansları da var.”dedi. Mardin’den gelen heyet daha sonra Darıca’nın diğer tesis ve projelerini incelemeye devam ettiler. HABER:ADNAN AYVAZ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.