DARICA BİR UMUT’TAN İZMİR’E YAŞAM ELİ UZANDI!

Darıca 10.07.2017 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA BİR UMUT’TAN İZMİR’E YAŞAM ELİ UZANDI!

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engellilerin umudu olmaya devam ediyor.

Engellilerin umudu olmaya devam eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu kez de İzmir’de yaşayan ve sporcu kimliğiyle tanınan Recep Kara Yağız’a umut oldu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’ın öncülüğünde bir hayırsever tarafından alınan tekerlekli sandalye, İzmirli engelli Yağız’a gönderildi.  YAĞIZ’DAN ARIKAN’A TEŞEKKÜR Bir önceki sandalyesinin arızalandığını ve alacak gücün olmadığını dile getiren Yağız, ”Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Kocaeli'nden bir hayırsever hanım efendi tarafından şahsıma gönderdikleri akülü araç için binlerce kez teşekkür ederim bir önceki sandalyem arızalıydı yaptıracak gücümde yoktu bir çok yerinde arıza vardı son zamanlarda gördüğüm bel ayak sırt ve boyun ağrılarım için tedaviler halen devam etmekte ege üniversitesi hastanesine gidiş gelişlerim çok zor olmaktaydı gelen akülü aracım şimdi elim ayağım oldu Allah razı olsun. Dernek Başkanı Melek Arıkan’a ve hayırsevere minnettarım çok teşekkür ederim” dedi Engelliler için yapmış olduğu çalışmaların onu mutlu ettiğini ifade eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Engelli bireylerimize katkı ve katılım sağlamak amacıyla bir yardım çalışmasında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Bizler hep birlikte ele ele olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Toplumdan aldığımız yardımlardan engelli arkadaşlarımıza yardımda bulunuyoruz buradan yardımını esirgemeyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  
Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engellilerin umudu olmaya devam ediyor.

Engellilerin umudu olmaya devam eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu kez de İzmir’de yaşayan ve sporcu kimliğiyle tanınan Recep Kara Yağız’a umut oldu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’ın öncülüğünde bir hayırsever tarafından alınan tekerlekli sandalye, İzmirli engelli Yağız’a gönderildi. 

YAĞIZ’DAN ARIKAN’A TEŞEKKÜR

Bir önceki sandalyesinin arızalandığını ve alacak gücün olmadığını dile getiren Yağız, ”Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Kocaeli'nden bir hayırsever hanım efendi tarafından şahsıma gönderdikleri akülü araç için binlerce kez teşekkür ederim bir önceki sandalyem arızalıydı yaptıracak gücümde yoktu bir çok yerinde arıza vardı son zamanlarda gördüğüm bel ayak sırt ve boyun ağrılarım için tedaviler halen devam etmekte ege üniversitesi hastanesine gidiş gelişlerim çok zor olmaktaydı gelen akülü aracım şimdi elim ayağım oldu Allah razı olsun. Dernek Başkanı Melek Arıkan’a ve hayırsevere minnettarım çok teşekkür ederim” dedi

Engelliler için yapmış olduğu çalışmaların onu mutlu ettiğini ifade eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, "Engelli bireylerimize katkı ve katılım sağlamak amacıyla bir yardım çalışmasında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Bizler hep birlikte ele ele olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Toplumdan aldığımız yardımlardan engelli arkadaşlarımıza yardımda bulunuyoruz buradan yardımını esirgemeyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.