DARICA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

Darıca 06.11.2017 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

Bölgemizin en önemli turizm noktası olan Darıca ve Bayramoğlu’nun giriş kapısı Barbaros Caddesi, kimliği belirsiz kişiler tarafından moloz atıkları ve hafriyatlar nedeniyle çöplüğe döndü.

Darıca’nın en işlek caddelerinden biri olan Barbaros Caddesi dökülen moloz ve hafriyatlar yüzünden çöplüğe döndü. Çevre ve Mahalle sakinleri ise mahalle ortasına ve boş arsaya, cadde kenarına dökümün yasak olduğuna aldırış etmeden gece yarısı taşıdıkları hafriyat ve molozları söz konusu yerlere boca ediyorlar. GECELERİ DÖKÜYORLAR Piri Reis Mahallesi Barbaros Caddesi’nde boş arsaya gece insanların görmediği bir saatte dökülen, moloz ve hafriyatlardan oldukça rahatsız olan mahalle sakinleri konuyla ilgili gazetemizi arayarak açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinleri yaptığı açıklama da, “Sürekli Moloz dökenleri yakalamaya çalışıyoruz. Ancak yine de onlar döküyor. Eninde sonunda yakalayacağız. Yolların üzerine döküyorlar. Biz birkaç gün önce aynı yerden moloz toplatmıştık. Tekrar aynı yere dökmüşler. Darıca belediyesi Zabıta müdürlüğünü bilgilendirdik ilgileneceklerini söylemelerine rağmen 15 günden bugüne henüz bir netice alamadık ve halen moloz, hafriyat yığınları orada duruyor.” Dediler. PARA CEZASI VAR Mahalle sakinleri açıklamalarında, “Bu moloz ve Hafriyatı mahalle ortasını özel arsa ve cadde üzerine döken, insanlara hatırlatmada bulunmak istiyoruz” diyerek, “Döküm sahalarının dışına hafriyat ve moloz dökenlere 2872 sayılı Çevre Kanunu’na göre şahıslara 50 bin 975 lira para cezası, tüzel kişilere ise 150 bin 975 lira idari para cezası veriliyor. Biz Piri Reis mahallesi sakinleri olarak Darıca Belediyesi olmak üzere yetkililerin bu soruna bin an önce el atmalarını, çözüm üretmelerin suçluların cezalandırılmalarını istiyoruz” ifadesinde bulundular
Bölgemizin en önemli turizm noktası olan Darıca ve Bayramoğlu’nun giriş kapısı Barbaros Caddesi, kimliği belirsiz kişiler tarafından moloz atıkları ve hafriyatlar nedeniyle çöplüğe döndü.

Darıca’nın en işlek caddelerinden biri olan Barbaros Caddesi dökülen moloz ve hafriyatlar yüzünden çöplüğe döndü. Çevre ve Mahalle sakinleri ise mahalle ortasına ve boş arsaya, cadde kenarına dökümün yasak olduğuna aldırış etmeden gece yarısı taşıdıkları hafriyat ve molozları söz konusu yerlere boca ediyorlar.

GECELERİ DÖKÜYORLAR

Piri Reis Mahallesi Barbaros Caddesi’nde boş arsaya gece insanların görmediği bir saatte dökülen, moloz ve hafriyatlardan oldukça rahatsız olan mahalle sakinleri konuyla ilgili gazetemizi arayarak açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinleri yaptığı açıklama da, “Sürekli Moloz dökenleri yakalamaya çalışıyoruz. Ancak yine de onlar döküyor. Eninde sonunda yakalayacağız. Yolların üzerine döküyorlar. Biz birkaç gün önce aynı yerden moloz toplatmıştık. Tekrar aynı yere dökmüşler. Darıca belediyesi Zabıta müdürlüğünü bilgilendirdik ilgileneceklerini söylemelerine rağmen 15 günden bugüne henüz bir netice alamadık ve halen moloz, hafriyat yığınları orada duruyor.” Dediler.

PARA CEZASI VAR

Mahalle sakinleri açıklamalarında, “Bu moloz ve Hafriyatı mahalle ortasını özel arsa ve cadde üzerine döken, insanlara hatırlatmada bulunmak istiyoruz” diyerek, “Döküm sahalarının dışına hafriyat ve moloz dökenlere 2872 sayılı Çevre Kanunu’na göre şahıslara 50 bin 975 lira para cezası, tüzel kişilere ise 150 bin 975 lira idari para cezası veriliyor. Biz Piri Reis mahallesi sakinleri olarak Darıca Belediyesi olmak üzere yetkililerin bu soruna bin an önce el atmalarını, çözüm üretmelerin suçluların cezalandırılmalarını istiyoruz” ifadesinde bulundular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.