DARICA'DA ANNE KIZ YANGINDA ÖLDÜ

Darıca 29.03.2018 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA'DA ANNE KIZ YANGINDA ÖLDÜ

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki bir binanın 3.katında çıkan yangında anne ve kız yaşamlarını yitirdiler.

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Harman Sokak No 8 adresindeki bir binanın 3.Katında çöp toplayarak hayatlarını sürdürdükleri öğrenilen Kırcaali  1934 doğumlu anne Feriye Arısoy ile Darıca 1966 doğumlu Necla Arısoy yangında dumandan zehirlenerek öldüler. Psikolojik olarak rahatsızlıkları oldukları da öğrenilen anne ve kızın sokaktan topladıkları çöp niteliğinde ki maddeleri evlerinde biriktirdikleri, sobadan çıkan kıvılcımların bu maddeleri tutuşturarak yangına sebebiyet verdiği ortaya çıktı. Hayata veda eden anne ve kızın yangında oluşan yoğun duman nedeniyle zehirlenerek öldüğü ortaya çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye araçları ve cenaze aracı intikal ederken Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve kendisine bağlı polis ekipleri de olay yerinde çalışma yaptılar. Hedef Gazetesi-Darıca
Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki bir binanın 3.katında çıkan yangında anne ve kız yaşamlarını yitirdiler.

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Harman Sokak No 8 adresindeki bir binanın 3.Katında çöp toplayarak hayatlarını sürdürdükleri öğrenilen Kırcaali  1934 doğumlu anne Feriye Arısoy ile Darıca 1966 doğumlu Necla Arısoy yangında dumandan zehirlenerek öldüler. Psikolojik olarak rahatsızlıkları oldukları da öğrenilen anne ve kızın sokaktan topladıkları çöp niteliğinde ki maddeleri evlerinde biriktirdikleri, sobadan çıkan kıvılcımların bu maddeleri tutuşturarak yangına sebebiyet verdiği ortaya çıktı. Hayata veda eden anne ve kızın yangında oluşan yoğun duman nedeniyle zehirlenerek öldüğü ortaya çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye araçları ve cenaze aracı intikal ederken Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve kendisine bağlı polis ekipleri de olay yerinde çalışma yaptılar.

Hedef Gazetesi-Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.