DARICA EGEMENLİK KUPASINDA FİNAL HEYECANI

Darıca 07.04.2016 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA EGEMENLİK KUPASINDA FİNAL HEYECANI

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Egemenlik turnuvasında final heyecanı yaşanıyor.

Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda devam eden müsabakalarda basketbol branşında final ve üçüncülük müsabakaları yapıldı.Son derece çekişmeli mücadelelere sahne olan finallerde , üçüncülük müsabakasında; Bağlarbaşı Ortaokulu-R.Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nu 29 / 17 mağlup ederek üçüncülük küsrüsüne çıkarken, final maçında ise Özel Fatih Ortaokulu ile Özel Bilge Ortaokulu  karşılaştı.Müsabakayı 20-10 kazanan Özel Fatih Ortaokulu turnuvayı şampiyon tamamladı.   Yıldız Erkekler:     Özel Fatih Koleji : 20                                Özel Bilge Koleji: 10                                 Bağlarbaşı Orta Okulu: 29                                Ressam Osman Hamdi: 17 Sıralama 1. Özel Fatih Koleji 2. Özel Bilge Koleji 3. Bağlarbaşı O.O. 4.Ressam Osman Hamdi
Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Egemenlik turnuvasında final heyecanı yaşanıyor.

Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda devam eden müsabakalarda basketbol branşında final ve üçüncülük müsabakaları yapıldı.Son derece çekişmeli mücadelelere sahne olan finallerde , üçüncülük müsabakasında; Bağlarbaşı Ortaokulu-R.Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nu 29 / 17 mağlup ederek üçüncülük küsrüsüne çıkarken, final maçında ise Özel Fatih Ortaokulu ile Özel Bilge Ortaokulu  karşılaştı.Müsabakayı 20-10 kazanan Özel Fatih Ortaokulu turnuvayı şampiyon tamamladı.

 

Yıldız Erkekler:     Özel Fatih Koleji : 20

                               Özel Bilge Koleji: 10

                                Bağlarbaşı Orta Okulu: 29

                               Ressam Osman Hamdi: 17

Sıralama

1. Özel Fatih Koleji

2. Özel Bilge Koleji

3. Bağlarbaşı O.O.

4.Ressam Osman Hamdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.