DARICA FİNAL OKULLARINDAN ÖRNEK KAMPANYA

Darıca 27.05.2017 - 21:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FİNAL OKULLARINDAN ÖRNEK KAMPANYA

Darıca Final Okulları idaresi ve Aile Birliģi işbirliği ile "RAMAZAN DAYANIŞMADIR"adlı kampanya düzenlendi.

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Kaymakamlık Makamının 17.05.2017 tarih E.7107832 sayılı onayları ile ramazan gıda kumanyası gerćekleşti. Kampanyayaya ögrenci velileri ,Aile birlikleri,okul yönetim kurulu,idareci ve ögretmenler katılarak katkı sundu. Çevre okul idarecilerimiz ile iletişim kurulurak ; Namık Kemal İlkokulu, Bağlarbaşı Ortaokulu, Servet Çambol ve Servet Yalçın  okullarımızın ve Yaş-Der  idarecilerine ihtiyaç sahibi velilerine verilmek üzere teslim edildi.   Darıca Final Okulları adına açıklama yapan Murat Kaya "Mübarek Ramazan ayı: Kardeşliğimizin, dayanışma ruhu ve toplumsal paydaşlık bilinci içinde idrakidir.Bu hepimizin görevidir. Darıca Final Ailesi olarak bu çabada emek veren destek sunan herkese teşekkür ederiz.      
Darıca Final Okulları idaresi ve Aile Birliģi işbirliği ile "RAMAZAN DAYANIŞMADIR"adlı kampanya düzenlendi.
Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Kaymakamlık Makamının 17.05.2017 tarih E.7107832 sayılı onayları ile ramazan gıda kumanyası gerćekleşti.
Kampanyayaya ögrenci velileri ,Aile birlikleri,okul yönetim kurulu,idareci ve ögretmenler katılarak katkı sundu. Çevre okul idarecilerimiz ile iletişim kurulurak ; Namık Kemal İlkokulu, Bağlarbaşı Ortaokulu, Servet Çambol ve Servet Yalçın  okullarımızın ve Yaş-Der  idarecilerine ihtiyaç sahibi velilerine verilmek üzere teslim edildi.
 
Darıca Final Okulları adına açıklama yapan Murat Kaya "Mübarek Ramazan ayı: Kardeşliğimizin, dayanışma ruhu ve toplumsal paydaşlık bilinci içinde idrakidir.Bu hepimizin görevidir. Darıca Final Ailesi olarak bu çabada emek veren destek sunan herkese teşekkür ederiz.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.