DARICA G.B’DE NELER OLUYOR?

Spor 18.10.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B’DE NELER OLUYOR?

Asıl soru cevabını buldu

Değerli futbol severler; Dün sizlerle paylaştığım köşe yazımda asıl sorunun cevabını merakla beklediğimizi belirtmiştik. Asıl soru cevabını buldu: Bahse konu olan kişi, dün akşam saatlerinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonucunda çoğunluğun oyuyla kulüpteki görevine devam edecek. Öncelikle Darıca Gençlerbirliği yönetim kurulunu, yapılan yanlışlara göz yumup, kulübün menfaatlerini düşünerek almış olduğu bu profesyonelce karardan dolayı kutluyorum. Geçen sezonun başında göreve gelerek önce Yavuz İncedal’ı, ardından da geçtiğimiz günlerde Ramazan Silin’i başarısız olduğu gerekçesiyle ipini çeken bu profesyonel şahıs, başarısızlıktan kendine pay biçmemiş olsa gerek ki halen kulüpte kalma konusunda ısrarcı olarak yine hedefine ulaştı. Geçen sezondan başlayalım… Kimdir bu adam, neyin nesi dediğimizde, kulüp başkanı Abdullah Örs’ün danışmanı olarak tanıtıldı kamuoyuna. Bunun aksini iddia etme şansımız yok. Neden mi? Bahse konu kişi gerçekten o kadar profesyonel ki, sigortasını dahi başka bir şirket üzerinde gösterip kulüp ile resmi olarak en ufak bir bağlantı gerçekleştirmeyerek, hem kulüp içinde hem kulüp dışında dilediği gibi at koşturdu. 2015-2016 sezonunda Darıca G.B Başkan danışmanı(!) bu şahıs, tüm transfer görüşmelerinde yer alıp, sözde kulüp ekonomisine katkıda bulunma adına kariyeriyle kendilerini ispatlamış bir çok futbolcunun kulüple bağlarının kopmasında başrol oynadı. Aynı sezonun başında (Yavuz İncedal dönemi) kendi futbolcusunu Darıca G.B’ye transfer edip, o futbolcuya ‘En az 2 yıl buradasın’ sözünü vererek menajerlik komisyonunu alan bu profesyonel şahıs, aynı futbolcuyu sezon sonunda ‘komik’ bir nedenden dolayı takımdan gönderdi. Bu komik nedeni, X isimli futbolcunun kariyerine zarar vermemek adına buradan açıklamayacağım. Yine geçen sezonun devre arasında yapılan transferlere gelelim. Gökhan Köstereli, Onur Öztürk, Aykut Eren, Anıl Çıracı, Gökhan Erdoğan, Serhan Yılmaz, Murat Can Bölükbaşı, Savaş Esen, Eray Can Akkaya ve Murat Aydın olmak üzere toplamda 10 transfer yapıldı. Bu 10 transfer içerisinde Serhan Yılmaz dışında kaç tanesi takıma faydalı oldu? Ama profesyonel arkadaşın kulüp başkanına ve yönetime bununla ilgili çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var: ‘Devre arasında takımdan gönderdiklerim ve aldıklarımı kıyasladığımızda, kulübü 400 küsür Bin TL kara geçirdim’ Devre arasında takımdan gönderilen isimlerin şu an hangi ligde hangi camialarda forma giydiğini söylemeye gerek yok sanırım. Ligin ikinci yarısında ‘Play-Off’a giremezsek tüm başarısızlık bana ait’ diyen bu şahıs, Çorum Belediyespor deplasmanındaki yenilgi sonrası tüm eleştiri oklarının Ramazan Silin’e çevrilmesine sadece seyirci kaldı. Geçen sezon hem devre arasında, hem de sezon sonunda takımdan ayrılan futbolculara kulak verdiğinizde, bu şahsın kulüp içerisindeki kirli oyunlarına şahit olabilirsiniz. Gelelim yeni sezona… YENİ SEZON İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİMİ YARIN YAYINLANACAK OLAN YAZIMDA BULABİLİRSİNİZ
Asıl soru cevabını buldu

Değerli futbol severler;

Dün sizlerle paylaştığım köşe yazımda asıl sorunun cevabını merakla beklediğimizi belirtmiştik.

Asıl soru cevabını buldu: Bahse konu olan kişi, dün akşam saatlerinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonucunda çoğunluğun oyuyla kulüpteki görevine devam edecek.

Öncelikle Darıca Gençlerbirliği yönetim kurulunu, yapılan yanlışlara göz yumup, kulübün menfaatlerini düşünerek almış olduğu bu profesyonelce karardan dolayı kutluyorum.

Geçen sezonun başında göreve gelerek önce Yavuz İncedal’ı, ardından da geçtiğimiz günlerde Ramazan Silin’i başarısız olduğu gerekçesiyle ipini çeken bu profesyonel şahıs, başarısızlıktan kendine pay biçmemiş olsa gerek ki halen kulüpte kalma konusunda ısrarcı olarak yine hedefine ulaştı.

Geçen sezondan başlayalım…

Kimdir bu adam, neyin nesi dediğimizde, kulüp başkanı Abdullah Örs’ün danışmanı olarak tanıtıldı kamuoyuna. Bunun aksini iddia etme şansımız yok. Neden mi?

Bahse konu kişi gerçekten o kadar profesyonel ki, sigortasını dahi başka bir şirket üzerinde gösterip kulüp ile resmi olarak en ufak bir bağlantı gerçekleştirmeyerek, hem kulüp içinde hem kulüp dışında dilediği gibi at koşturdu.

2015-2016 sezonunda Darıca G.B Başkan danışmanı(!) bu şahıs, tüm transfer görüşmelerinde yer alıp, sözde kulüp ekonomisine katkıda bulunma adına kariyeriyle kendilerini ispatlamış bir çok futbolcunun kulüple bağlarının kopmasında başrol oynadı.

Aynı sezonun başında (Yavuz İncedal dönemi) kendi futbolcusunu Darıca G.B’ye transfer edip, o futbolcuya ‘En az 2 yıl buradasın’ sözünü vererek menajerlik komisyonunu alan bu profesyonel şahıs, aynı futbolcuyu sezon sonunda ‘komik’ bir nedenden dolayı takımdan gönderdi.

Bu komik nedeni, X isimli futbolcunun kariyerine zarar vermemek adına buradan açıklamayacağım.

Yine geçen sezonun devre arasında yapılan transferlere gelelim.

Gökhan Köstereli, Onur Öztürk, Aykut Eren, Anıl Çıracı, Gökhan Erdoğan, Serhan Yılmaz, Murat Can Bölükbaşı, Savaş Esen, Eray Can Akkaya ve Murat Aydın olmak üzere toplamda 10 transfer yapıldı.

Bu 10 transfer içerisinde Serhan Yılmaz dışında kaç tanesi takıma faydalı oldu?

Ama profesyonel arkadaşın kulüp başkanına ve yönetime bununla ilgili çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var:

‘Devre arasında takımdan gönderdiklerim ve aldıklarımı kıyasladığımızda, kulübü 400 küsür Bin TL kara geçirdim’

Devre arasında takımdan gönderilen isimlerin şu an hangi ligde hangi camialarda forma giydiğini söylemeye gerek yok sanırım.

Ligin ikinci yarısında ‘Play-Off’a giremezsek tüm başarısızlık bana ait’ diyen bu şahıs, Çorum Belediyespor deplasmanındaki yenilgi sonrası tüm eleştiri oklarının Ramazan Silin’e çevrilmesine sadece seyirci kaldı.

Geçen sezon hem devre arasında, hem de sezon sonunda takımdan ayrılan futbolculara kulak verdiğinizde, bu şahsın kulüp içerisindeki kirli oyunlarına şahit olabilirsiniz.

Gelelim yeni sezona…

YENİ SEZON İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİMİ YARIN YAYINLANACAK OLAN YAZIMDA BULABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.