DARICA G.B’NİN 2 ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİRBİRİNE RAKİP OLACAK

Spor 09.10.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA G.B’NİN 2 ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİRBİRİNE RAKİP OLACAK

Misli.com 3.Lig 3.Grup’un 4.haftasında lider Batman Petrolspor ile lig sonuncusu Batman Petrolspor kozlarını paylaşacaklar. Bu mücadelede öncesinde dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise bir dönem Darıca Gençlerbirliği’nde görev yapan iki teknik adamın birbirlerine rakip olacak olması. Sezon başında Batman ekibinin başına geçen ve 3’te 3 yapan Özgür Vurur ile sezon başında Gölcükspor’un başına geçen ve istediği başlangıcı yapamayarak puan alamayan Tunahan Akdoğan komutasındaki Gölcükspor, puan savaşı verecek. 2013-14 sezonunda Tunahan Akdoğan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Özgür Vurur gelmiş ve iki antrenör halef selef olmuştu. Tunahan Akdoğan, 2013-2014 sezonunda Darıca G.B’de görev yapmıştı. Özgür Vurur, Akdoğan’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’un 4.haftasında lider Batman Petrolspor ile lig sonuncusu Batman Petrolspor kozlarını paylaşacaklar. Bu mücadelede öncesinde dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise bir dönem Darıca Gençlerbirliği’nde görev yapan iki teknik adamın birbirlerine rakip olacak olması. Sezon başında Batman ekibinin başına geçen ve 3’te 3 yapan Özgür Vurur ile sezon başında Gölcükspor’un başına geçen ve istediği başlangıcı yapamayarak puan alamayan Tunahan Akdoğan komutasındaki Gölcükspor, puan savaşı verecek. 2013-14 sezonunda Tunahan Akdoğan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Özgür Vurur gelmiş ve iki antrenör halef selef olmuştu.

Tunahan Akdoğan, 2013-2014 sezonunda Darıca G.B’de görev yapmıştı.

Özgür Vurur, Akdoğan’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.