DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ALT YAPISININ GURUR GÜNÜ

Spor 27.01.2017 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ALT YAPISININ GURUR GÜNÜ

  Milli Takımlar departmanı tarafından yapılan ve 2003 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 Yaş Altı Seçmelerinin ikinci kısmı Antalya'da Limak Arcadia Golf Otel'de başladı. Toplam 280 genç futbolcunun katıldığı seçmelere 3 futbolcu gönderen Darıca Gençlerbirliği alt yapısı gururumuz oldu. Darıca G.B U-14 takımından Çağatay Atabey(Sol açık), Ali Armağan(Sağ açık) ve Ali Ekber Öz(Stoper) Milli Takım seçmelerine katılmanın heyecanını ve gururunu yaşadılar. SEÇME HAVUZU OLUŞTURULACAK Alt yaş milli takımların teknik direktör ve antrenörleri ile çeşitli kulüplerin temsilcilerinin takip edeceği organizasyonda maçlar dün başladı. Seçme müsabakalarından önce İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Milli Takımlar performans antrenörleri eşliğinde oyunculara testler uygulandı. Oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testleri uygulandı. U14 Milli Takımlar Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya sorumluluğunda gerçekleştirilecek turnuva sonrası, Milli Takımların en küçük yaş grubu olan "U14" ve kulüplere seçme havuzu oluşturulacak.

 

Milli Takımlar departmanı tarafından yapılan ve 2003 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 Yaş Altı Seçmelerinin ikinci kısmı Antalya'da Limak Arcadia Golf Otel'de başladı. Toplam 280 genç futbolcunun katıldığı seçmelere 3 futbolcu gönderen Darıca Gençlerbirliği alt yapısı gururumuz oldu. Darıca G.B U-14 takımından Çağatay Atabey(Sol açık), Ali Armağan(Sağ açık) ve Ali Ekber Öz(Stoper) Milli Takım seçmelerine katılmanın heyecanını ve gururunu yaşadılar.

SEÇME HAVUZU OLUŞTURULACAK

Alt yaş milli takımların teknik direktör ve antrenörleri ile çeşitli kulüplerin temsilcilerinin takip edeceği organizasyonda maçlar dün başladı. Seçme müsabakalarından önce İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Milli Takımlar performans antrenörleri eşliğinde oyunculara testler uygulandı. Oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testleri uygulandı. U14 Milli Takımlar Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya sorumluluğunda gerçekleştirilecek turnuva sonrası, Milli Takımların en küçük yaş grubu olan "U14" ve kulüplere seçme havuzu oluşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.