DARICA KENT KONSEYİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Darıca 11.12.2015 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA KENT KONSEYİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’ın ağırladığı ziyaret programında konuşan Sönmezyıldız; “30 yıldır kooperatif başkanlığı yapıyorum. Esnaflarımızla iç içeyiz. Birazda bu sebeple de vatandaşlarımızı tanıdığım için Darıca Kent Konseyi’ne başkanlık yapmak istedim. Vatandaşlarımızı az çok tanıyorum ve ihtiyaçlarını biliyorum bu yüzden de daha iyi hizmetler yapalım istiyorum. Bizler Darıca Kent Konseyi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Sizlerden istediğimiz bizlerin yanında olmanız bizlere destek vermeniz. Darıca Kent Konseyi’nin bayan yetkilileri yapacağı çalışmalar üzerine bilgiler verirken şunları söylediler; “Bizler daha çok kadınlarımıza yöneliyoruz. Özellikle Onları aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Ev hanımı bayanlarımıza Kurslar açacağız. Kurslarda yaptıkları malzemeleri yeni açılan Kültür Merkezimizde sergi açıp onların oradan gelecek gelirle evlerine katkı sunmalarına yardımcı olacağız.” Dedi. ARTIK DARICA ESKİ DARICA DEĞİL Darıca’nın son 20 yıldır büyük bir değişime uğradığının altına çizen Sönmezyıldız “Artık ne Darıca eski Darıca ne de insanlar eskisi gibi. Açılan kurslarımıza oldukça talep var. Küçüğünden büyüğüne herkes bir şeyler yapmak istiyor. 60 yaşındaki teyzemiz de bilgisayar kursuna gidiyor 10 yaşındaki çocuklarımız da kurslara gidip bir şeyler öğrenmeye çalışıyor.” Dedi. Darıca Kent Konseyi Yönetim Kurulu’na ev sahipliği yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır “Bizler de yerel basın mensupları olarak sizlerden tek bir ricamız var. Gittiğiniz her yerde gazete okumalarını, vatandaşlarımızın yerel gazetelere daha çok sahip çıkmalarına istiyoruz. Çünkü gerçekten yerel gazetelerin okunmaya ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var.” Dedi.
Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’ın ağırladığı ziyaret programında konuşan Sönmezyıldız; “30 yıldır kooperatif başkanlığı yapıyorum. Esnaflarımızla iç içeyiz. Birazda bu sebeple de vatandaşlarımızı tanıdığım için Darıca Kent Konseyi’ne başkanlık yapmak istedim. Vatandaşlarımızı az çok tanıyorum ve ihtiyaçlarını biliyorum bu yüzden de daha iyi hizmetler yapalım istiyorum. Bizler Darıca Kent Konseyi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Sizlerden istediğimiz bizlerin yanında olmanız bizlere destek vermeniz.

Darıca Kent Konseyi’nin bayan yetkilileri yapacağı çalışmalar üzerine bilgiler verirken şunları söylediler; “Bizler daha çok kadınlarımıza yöneliyoruz. Özellikle Onları aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Ev hanımı bayanlarımıza Kurslar açacağız. Kurslarda yaptıkları malzemeleri yeni açılan Kültür Merkezimizde sergi açıp onların oradan gelecek gelirle evlerine katkı sunmalarına yardımcı olacağız.” Dedi.

ARTIK DARICA ESKİ DARICA DEĞİL

Darıca’nın son 20 yıldır büyük bir değişime uğradığının altına çizen Sönmezyıldız “Artık ne Darıca eski Darıca ne de insanlar eskisi gibi. Açılan kurslarımıza oldukça talep var. Küçüğünden büyüğüne herkes bir şeyler yapmak istiyor. 60 yaşındaki teyzemiz de bilgisayar kursuna gidiyor 10 yaşındaki çocuklarımız da kurslara gidip bir şeyler öğrenmeye çalışıyor.” Dedi.

Darıca Kent Konseyi Yönetim Kurulu’na ev sahipliği yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır “Bizler de yerel basın mensupları olarak sizlerden tek bir ricamız var. Gittiğiniz her yerde gazete okumalarını, vatandaşlarımızın yerel gazetelere daha çok sahip çıkmalarına istiyoruz. Çünkü gerçekten yerel gazetelerin okunmaya ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.