DARICA MUSTAFA KARATAŞI AĞIRLADI

Darıca 18.11.2015 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA MUSTAFA KARATAŞI AĞIRLADI

Ekranların sevilen yüzü Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde , “Peygamberimiz’in Aynasında Birlik ve Beraberlik konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluştu.

Darıcalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in hayatından kesitler sunarak birlik ve beraberlik üzerine mesajlar verdi. Peygamber Efendimizin (SAV) ‘‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız’’ hadisini  hatırlatan Karataş, Hz.Muhammed’in (SAV) "Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek imanın kemalindendir’’ hadisini  hatırlatarak, insanların birbirini sevmesi için selamı yayması gerekliliği üzerinde durdu. BİRLİK VE BERABERLİK OLURSA ZULÜMLER BİTER Karataş , islam coğrafyasının günümüzdeki durumuna da değindiği söyleşisinde “Nerede güzel bir coğrafya varsa vahşi Batı orayı sömürüyor.Bunlar perde arkasından maşalar bulup ortalığı kana buluyorlar.Bir yerde bir çatışma varsa orada dış güçlerin etkisi vardır.Bugün Müslüman coğrafyasında her gün oluk oluk kan alıyor.Maalesef ki Müslüman ülkeler arasında birlik ve beraberlik olmadığı için ezilenler, sömürülenler hep Müslümanlar oluyor.Bizler birlik olmalıyız, beraber olmalıyız.Güçlü olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. ” diyerek Peygamber Efendimizin (SAV) ‘in hayatından kesitlerle söyleyişini tamamladı.
Ekranların sevilen yüzü Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde , “Peygamberimiz’in Aynasında Birlik ve Beraberlik konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluştu.

Darıcalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in hayatından kesitler sunarak birlik ve beraberlik üzerine mesajlar verdi. Peygamber Efendimizin (SAV) ‘‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız’’ hadisini  hatırlatan Karataş, Hz.Muhammed’in (SAV) "Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek imanın kemalindendir’’ hadisini  hatırlatarak, insanların birbirini sevmesi için selamı yayması gerekliliği üzerinde durdu.

BİRLİK VE BERABERLİK OLURSA ZULÜMLER BİTER

Karataş , islam coğrafyasının günümüzdeki durumuna da değindiği söyleşisinde “Nerede güzel bir coğrafya varsa vahşi Batı orayı sömürüyor.Bunlar perde arkasından maşalar bulup ortalığı kana buluyorlar.Bir yerde bir çatışma varsa orada dış güçlerin etkisi vardır.Bugün Müslüman coğrafyasında her gün oluk oluk kan alıyor.Maalesef ki Müslüman ülkeler arasında birlik ve beraberlik olmadığı için ezilenler, sömürülenler hep Müslümanlar oluyor.Bizler birlik olmalıyız, beraber olmalıyız.Güçlü olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. ” diyerek Peygamber Efendimizin (SAV) ‘in hayatından kesitlerle söyleyişini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.