DARICA’NIN KUPADAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Spor 23.08.2017 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’NIN KUPADAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

3. Lig Temsilcimiz Darıca G.B'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi yine Gölcükspor oldu. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'ndaki karşılaşma 30 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Üst üste üçüncü kez 2.Tur'da birbirlerine rakip olacak olan Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor arasında daha önce kupada oynanan maçlarda takımlar 1'er kez turu geçen taraf olmuşlardı. Geçen sezon Darıca'da oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B Abuzer Gaffar Toplu'nun tek golüyle 1-0 kazanmıştı. 2015-2016 sezonunda bu kez Gölcük'te oynanan mücadelede 120 dakikası 0-0 biten maçta ev sahibi Gölcükspor penaltı atışları sonucunda kazanarak turu geçen taraf olmuştu. DEMİRTAŞ VE BÜKÜN TEMSİL ETTİ Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Orhan Saka Amatör Evi'nde gerçekleşen kura çekiminde Darıca Gençlerbirliği'ni Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Bekir Bükün temsil etti. Sarı yeşilli temsilcimiz adına kurayı ise Başkan Yardımcısı Demirtaş çekti. Demirtaş yaptığı açıklamada, ''Üst üste 3'ncü kez Gölcükspor ile eşleşmek kaderin bir cilvesi olsa gerek. Kendi sahamızda oynayacak olmak bizim için bir avantaj. Bilindiği üzere bu seneden itibaren kupada grup statüsü kaldırıldı. Darıca G.B olarak Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz''dedi. LOKMAN DEMİRTAŞ VE BEKİR BÜKÜN, KURA ÇEKİMİ ÖNCESİNDE ÖZÇEKİM YAPMAYI İHMAL ETMEDİLER

3. Lig Temsilcimiz Darıca G.B'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi yine Gölcükspor oldu. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'ndaki karşılaşma 30 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Üst üste üçüncü kez 2.Tur'da birbirlerine rakip olacak olan Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor arasında daha önce kupada oynanan maçlarda takımlar 1'er kez turu geçen taraf olmuşlardı. Geçen sezon Darıca'da oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B Abuzer Gaffar Toplu'nun tek golüyle 1-0 kazanmıştı. 2015-2016 sezonunda bu kez Gölcük'te oynanan mücadelede 120 dakikası 0-0 biten maçta ev sahibi Gölcükspor penaltı atışları sonucunda kazanarak turu geçen taraf olmuştu.

DEMİRTAŞ VE BÜKÜN TEMSİL ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Orhan Saka Amatör Evi'nde gerçekleşen kura çekiminde Darıca Gençlerbirliği'ni Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Bekir Bükün temsil etti. Sarı yeşilli temsilcimiz adına kurayı ise Başkan Yardımcısı Demirtaş çekti. Demirtaş yaptığı açıklamada, ''Üst üste 3'ncü kez Gölcükspor ile eşleşmek kaderin bir cilvesi olsa gerek. Kendi sahamızda oynayacak olmak bizim için bir avantaj. Bilindiği üzere bu seneden itibaren kupada grup statüsü kaldırıldı. Darıca G.B olarak Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz''dedi.

LOKMAN DEMİRTAŞ VE BEKİR BÜKÜN, KURA ÇEKİMİ ÖNCESİNDE ÖZÇEKİM YAPMAYI İHMAL ETMEDİLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.