DARICA SAADET PİKNİKTE BULUŞUYOR!

Darıca 17.08.2017 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA SAADET PİKNİKTE BULUŞUYOR!

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor.

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “20 Ağustos 2017 Pazar günü partililerimizin ve ailelerinin katılım göstereceği bir piknik organizasyonu düzenliyoruz” diyerek “Düzenlediğimiz piknik organizasyonu ile partili kardeşlerim ve aileleri ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün geçirmeyi amaçlıyoruz.” Dedi. Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor. Her sene geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu bu sene de Çayırova Kuştepe Piknik Alanı'nda gerçekleşecek. 20 Ağustos 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan piknik organizasyonu için Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklama yaptı. Çetinkaya yaptığı açıklama da, “Bu Pazar gerçekleştireceğimiz piknik organizasyonumuz ile hem birlik ve beraberliğimizi arttırmış olacağız hem de bu ay ki ilçe divan toplantımızı gerçekleştireceğiz. Piknik etkinliğimizde çeşitli aktiviteler yapılacak. Çeşitli yarışmalar düzenlenip hem partililerimizin hem de ailelerinin güzel bir gün geçirmesi için çalışacağız. Etkinliğimize katılım gösterecek olan arkadaşlarımız için Pazar günü teşkilatımızın önünden araç kaldıracağız.” dedi.
Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor.

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “20 Ağustos 2017 Pazar günü partililerimizin ve ailelerinin katılım göstereceği bir piknik organizasyonu düzenliyoruz” diyerek “Düzenlediğimiz piknik organizasyonu ile partili kardeşlerim ve aileleri ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün geçirmeyi amaçlıyoruz.” Dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, piknikte buluşuyor. Her sene geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu bu sene de Çayırova Kuştepe Piknik Alanı'nda gerçekleşecek. 20 Ağustos 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan piknik organizasyonu için Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklama yaptı. Çetinkaya yaptığı açıklama da, “Bu Pazar gerçekleştireceğimiz piknik organizasyonumuz ile hem birlik ve beraberliğimizi arttırmış olacağız hem de bu ay ki ilçe divan toplantımızı gerçekleştireceğiz. Piknik etkinliğimizde çeşitli aktiviteler yapılacak. Çeşitli yarışmalar düzenlenip hem partililerimizin hem de ailelerinin güzel bir gün geçirmesi için çalışacağız. Etkinliğimize katılım gösterecek olan arkadaşlarımız için Pazar günü teşkilatımızın önünden araç kaldıracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.