DARICA’YA ‘HUZUREVİ’ KAZANDIRILACAK!

Darıca 27.12.2019 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA’YA ‘HUZUREVİ’ KAZANDIRILACAK!

Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a gitti!

ÖZEL HABER - YAĞMUR SIR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 01 Mart 2017’de GTÜ uzmanlarının TGC’nin 1993 yılında Darıca'da yaptırdığı Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’ için ’Can güvenliği olmadığı ve göçme tehlikesi bulunduğu’ raporu vermesi üzerine yıkılan huzurevinin tekrar yapılacağının müjdesini verdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban’a 01 Mart 2017’de Gebze Teknik Üniversitesi uzmanlarının Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1993 yılında Darıca'da yaptırdığı Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’ için ’Can güvenliği olmadığı ve göçme tehlikesi bulunduğu’ raporu vermesi üzerine yıkılan huzurevinin tekrar yapılacağının müjdesini verdi. “GEREKLİ ADIMLARI BAŞLATACAĞIZ” Ziyarette konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “2017’de can güvenliği olmadığı için yıkılan Huzurevi binamız yıkılmış ve bu süreçte yaşlılarımız başka bir yere taşınmak zorunda kalmıştı. Onların tekrar Darıca’da yaşaması için gerekli adımları başlatacağız inşallah. 2020’de her şeyin daha da netleşeceğine eminim. Ama şuan yaşlılarımızı mutlu edebilmek için uğraşıyoruz. Proje üzerine çalışmalarımız sürüyor, aynı yerinde tekrar inşaa edilecek. Belediye olarak altyapısını üstlendik diğer işlemler için hayırseverlerimiz katkı sağlayacak. Bu kapsamda bizleri ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban’a teşekkür ederim” İfadelerini kullandı. SEKBAN, “ÖN GÖRÜŞME YAPILDI” YAS-DER Başkanı Kudret Sekban ise, “Hayırseverler ve Belediye tarafından üstlenilecek olan Huzurevi için gerekli olan ön görüşmeyi yaptık sadece. Huzurevi’nin yapımı için henüz tam bir tarih yok. Şuan proje aşamasında, proje sürecinin bitiminin ardından gerekli işlemler başlayacağını düşünüyoruz. Biz bu aşamada bize destek sağlayacak olan Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a ve katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Darıca’da bulunan yaşlılarımız Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi yıkılıp başka bir yere geçtikleri için çok üzgünlerdi. Yeniden Darıca’da olacak olması ihtimali bizleri sevindirdi” dedi.
Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a gitti!

ÖZEL HABER - YAĞMUR SIR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 01 Mart 2017’de GTÜ uzmanlarının TGC’nin 1993 yılında Darıca'da yaptırdığı Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’ için ’Can güvenliği olmadığı ve göçme tehlikesi bulunduğu’ raporu vermesi üzerine yıkılan huzurevinin tekrar yapılacağının müjdesini verdi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban’a 01 Mart 2017’de Gebze Teknik Üniversitesi uzmanlarının Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1993 yılında Darıca'da yaptırdığı Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’ için ’Can güvenliği olmadığı ve göçme tehlikesi bulunduğu’ raporu vermesi üzerine yıkılan huzurevinin tekrar yapılacağının müjdesini verdi.

“GEREKLİ ADIMLARI BAŞLATACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “2017’de can güvenliği olmadığı için yıkılan Huzurevi binamız yıkılmış ve bu süreçte yaşlılarımız başka bir yere taşınmak zorunda kalmıştı. Onların tekrar Darıca’da yaşaması için gerekli adımları başlatacağız inşallah. 2020’de her şeyin daha da netleşeceğine eminim. Ama şuan yaşlılarımızı mutlu edebilmek için uğraşıyoruz. Proje üzerine çalışmalarımız sürüyor, aynı yerinde tekrar inşaa edilecek. Belediye olarak altyapısını üstlendik diğer işlemler için hayırseverlerimiz katkı sağlayacak. Bu kapsamda bizleri ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban’a teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.

SEKBAN, “ÖN GÖRÜŞME YAPILDI”

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban ise, “Hayırseverler ve Belediye tarafından üstlenilecek olan Huzurevi için gerekli olan ön görüşmeyi yaptık sadece. Huzurevi’nin yapımı için henüz tam bir tarih yok. Şuan proje aşamasında, proje sürecinin bitiminin ardından gerekli işlemler başlayacağını düşünüyoruz. Biz bu aşamada bize destek sağlayacak olan Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a ve katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Darıca’da bulunan yaşlılarımız Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi yıkılıp başka bir yere geçtikleri için çok üzgünlerdi. Yeniden Darıca’da olacak olması ihtimali bizleri sevindirdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.