DARICA YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

Darıca 21.12.2016 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

Darıca Belediyesi, Muhtarlıklar Müdürlüğü bünyesinde mahallelerdeki öncelikli sorunlara anında müdahale ediyor.

  Bu çerçevede Muhtarlıklar Müdürü Kadir Çolak öncülüğünde ilgili müdürler mahalle muhtarlarını muhtarlıklarda ziyaret ederek, mahallelerde çözülmesi gereken öncelikli konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar. MUHTARLARIMIZ GÖNÜLLÜ ELÇİLERİMİZ Konuyla ilgili olarak Muhtarlıklar Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “muhtarlarla müdürlüğümüz arasında belirli periyotlar halinde yapılan toplantılarda, mahallelerde çözülmesi gereken acil konular, mahalle halkının istek, dilek ve şikayet ve beklentileri gibi değişik konularda ilgili müdürlerin de katılımıyla toplantılar düzenlenmektedir. Bu toplantılarda elde edilen verilerle mahallelerdeki çalışmalara yön verilmekte ve ilçe halkının belediye hizmetlerinden istekleri doğrultusunda azami oranda istifade etmelerine imkan sağlanmaktadır. Bu noktada katkı ve destekleri için bütün muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz.” denilerek Muhtarlıklar Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.    
Darıca Belediyesi, Muhtarlıklar Müdürlüğü bünyesinde mahallelerdeki öncelikli sorunlara anında müdahale ediyor.
 

Bu çerçevede Muhtarlıklar Müdürü Kadir Çolak öncülüğünde ilgili müdürler mahalle muhtarlarını muhtarlıklarda ziyaret ederek, mahallelerde çözülmesi gereken öncelikli konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

MUHTARLARIMIZ GÖNÜLLÜ ELÇİLERİMİZ

Konuyla ilgili olarak Muhtarlıklar Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “muhtarlarla müdürlüğümüz arasında belirli periyotlar halinde yapılan toplantılarda, mahallelerde çözülmesi gereken acil konular, mahalle halkının istek, dilek ve şikayet ve beklentileri gibi değişik konularda ilgili müdürlerin de katılımıyla toplantılar düzenlenmektedir. Bu toplantılarda elde edilen verilerle mahallelerdeki çalışmalara yön verilmekte ve ilçe halkının belediye hizmetlerinden istekleri doğrultusunda azami oranda istifade etmelerine imkan sağlanmaktadır. Bu noktada katkı ve destekleri için bütün muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz.” denilerek Muhtarlıklar Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.