DARICALI STK'LAR KENDİ YERİNDE

Darıca 18.12.2015 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICALI STK'LAR KENDİ YERİNDE

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıcadaki sivil toplum kuruluşları için ayrılan bölüm başta ilçede faaliyet gösteren dernekler olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının adeta can simidi halinde geldi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıcadaki sivil toplum kuruluşları için ayrılan bölüm başta ilçede faaliyet gösteren dernekler olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının adeta can simidi halinde geldi. Bir çok sivil toplum kuruluşunun istifade ettiği Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde dernek üyeleriyle birlikte toplantılarını icra eden sivil toplum kuruluşları ayrıca kendilerine ayrılan özel bölümlerde dosya ,evrak vb. özel eşyalarını saklayabiliyorlar. KARABACAK'A TEŞEKKÜR ETTİLER Dernek üyeleriyle olağan toplantısını Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kendilerine ayrılan özel bölümde icra eden Darıca Karabüklüler Dernek Başkanı Zuhuri Yakın ve yönetimi kendilerine tahsis edilen yer için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ettiler. Beraberinde kendisi de Karabüklü olan Meclis üyesi Orhan Kızkun ile birlikte Karabüklüler Derneği’nin toplantısına katılan Başkan Karabacak’ta başta Şehirler ve Kültürler Kaynaşması olmak üzere bir çok projede kendilerine katkı ve destek sunan derneklere teşekkür ederek, önemli bir ihtiyacı gideren Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları içinde özel bir bölüm oluşturduklarını ifade ederek, ihtiyaçlar çerçevesinde bütün sivil toplum kuruluşlarının bu alanı kullanabileceğini ifade etti.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıcadaki sivil toplum kuruluşları için ayrılan bölüm başta ilçede faaliyet gösteren dernekler olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının adeta can simidi halinde geldi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıcadaki sivil toplum kuruluşları için ayrılan bölüm başta ilçede faaliyet gösteren dernekler olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının adeta can simidi halinde geldi. Bir çok sivil toplum kuruluşunun istifade ettiği Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde dernek üyeleriyle birlikte toplantılarını icra eden sivil toplum kuruluşları ayrıca kendilerine ayrılan özel bölümlerde dosya ,evrak vb. özel eşyalarını saklayabiliyorlar.

KARABACAK'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Dernek üyeleriyle olağan toplantısını Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kendilerine ayrılan özel bölümde icra eden Darıca Karabüklüler Dernek Başkanı Zuhuri Yakın ve yönetimi kendilerine tahsis edilen yer için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ettiler. Beraberinde kendisi de Karabüklü olan Meclis üyesi Orhan Kızkun ile birlikte Karabüklüler Derneği’nin toplantısına katılan Başkan Karabacak’ta başta Şehirler ve Kültürler Kaynaşması olmak üzere bir çok projede kendilerine katkı ve destek sunan derneklere teşekkür ederek, önemli bir ihtiyacı gideren Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları içinde özel bir bölüm oluşturduklarını ifade ederek, ihtiyaçlar çerçevesinde bütün sivil toplum kuruluşlarının bu alanı kullanabileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.