Darıca Ak Parti'de Bu isimler Yok

Darıca 08.01.2019 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Ak Parti'de Bu isimler Yok

Muzaffer Bıyık'ın Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu nedeniyle boşalan Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı'na atanan Ufuk Acay'ın yeni yönetiminde yer alması beklenen ve önceki dönem yönetim kurulun da olup yeni dönemde olmayacak isimler belli oldu.

Temayül ve mülakat sonrasında Darıca Ak parti İlçe Başkanı olarak görev alan Ufuk Acay yeni yönetim kurulunu belirleme süreci devam ediyor. Kocaeli Ak parti İl başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanlığı değişikliği yaşayan ilçelerde yönetimlerin yeniden belirleneceği açıklamasının ardından Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı da yeni dönem yönetim kurulunu belirlemek üzere çalışmalarını son noktaya getirdi. Ufuk Acay başkanlığında olağanüstü toplanan ve yönetim kurulunun yeniden belirlenmesi için form doldurma uygulaması devreye sokuldu. Geçtiğimiz dönemde yönetim kurulunda yer alan yeni dönemde olmayacağı netleşen isimler İmral Doğan, Erdoğan Eyüpoğlu, Enver Demirci, Fatih Ünsal, Mustafa Aka, İbrahim Pilavcı ve Sabahattin Karayılan olarak belirlendi. Bu isimlerin bazıları yeni dönem yönetim kurulunda görev almamak üzere form doldurmadığı da öğrenildi.  Bir önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sinan Ağyar, Rüstem Kırkgül, Menekşe Uysal, Merve Gacır, Mevlüt Kocagöz, Feramuz Sağlam, Mehmet Şimşek, Köksal Şagar, Savaş Yaşar, Hızır Bilgin, Eyüp Dağcı, Metehan Taştepe, Veysel Özgür, Ufuk Subaşı yeni dönem yönetim kurulunda yer almak üzere form dolduran isimler oldu.  50 İSİM ANKARA'DA Ufuk Acay'ın yönetim kurulunda yer alacak isimlerin belirlenmesi için 50 form Ankara'ya gönderildi. 25 isim ana kademe yönetim kurulunda yer alırken 13 isimde Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı'nın yedek yönetim kurulu listesinde yer alacak Gönderilen 50 kişilik formun onaylanarak aralarından seçilecek ana kademe ve yedek liste yönetim kurulu Cumartesi günü netleşecek. Darıca Belediye Meclis Üyesi İsa Baylan'ın hem meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptığı hem de ilçe yönetiminde yer almak üzere form doldurduğu ancak yönetim kurulunda yer alma talebinin kabul edilmediği de öğrenildi. Haber: Adnan Ayvaz
Muzaffer Bıyık'ın Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu nedeniyle boşalan Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı'na atanan Ufuk Acay'ın yeni yönetiminde yer alması beklenen ve önceki dönem yönetim kurulun da olup yeni dönemde olmayacak isimler belli oldu.

Temayül ve mülakat sonrasında Darıca Ak parti İlçe Başkanı olarak görev alan Ufuk Acay yeni yönetim kurulunu belirleme süreci devam ediyor. Kocaeli Ak parti İl başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanlığı değişikliği yaşayan ilçelerde yönetimlerin yeniden belirleneceği açıklamasının ardından Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı da yeni dönem yönetim kurulunu belirlemek üzere çalışmalarını son noktaya getirdi. Ufuk Acay başkanlığında olağanüstü toplanan ve yönetim kurulunun yeniden belirlenmesi için form doldurma uygulaması devreye sokuldu. Geçtiğimiz dönemde yönetim kurulunda yer alan yeni dönemde olmayacağı netleşen isimler İmral Doğan, Erdoğan Eyüpoğlu, Enver Demirci, Fatih Ünsal, Mustafa Aka, İbrahim Pilavcı ve Sabahattin Karayılan olarak belirlendi. Bu isimlerin bazıları yeni dönem yönetim kurulunda görev almamak üzere form doldurmadığı da öğrenildi.  Bir önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sinan Ağyar, Rüstem Kırkgül, Menekşe Uysal, Merve Gacır, Mevlüt Kocagöz, Feramuz Sağlam, Mehmet Şimşek, Köksal Şagar, Savaş Yaşar, Hızır Bilgin, Eyüp Dağcı, Metehan Taştepe, Veysel Özgür, Ufuk Subaşı yeni dönem yönetim kurulunda yer almak üzere form dolduran isimler oldu. 

50 İSİM ANKARA'DA

Ufuk Acay'ın yönetim kurulunda yer alacak isimlerin belirlenmesi için 50 form Ankara'ya gönderildi. 25 isim ana kademe yönetim kurulunda yer alırken 13 isimde Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı'nın yedek yönetim kurulu listesinde yer alacak Gönderilen 50 kişilik formun onaylanarak aralarından seçilecek ana kademe ve yedek liste yönetim kurulu Cumartesi günü netleşecek. Darıca Belediye Meclis Üyesi İsa Baylan'ın hem meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptığı hem de ilçe yönetiminde yer almak üzere form doldurduğu ancak yönetim kurulunda yer alma talebinin kabul edilmediği de öğrenildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.