Darıca Bandırma’dan çekinmiyor!

Spor 23.11.2020 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Bandırma’dan çekinmiyor!

Ziraat Türkiye Kupası’nda önce 3.Lig ekibi Belediye Kütahyaspor’u, ardından 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’u deviren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu kez 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor’u saf dışı bırakarak bir üst turda Süper Lig ekipleriyle karşılaşmayı hedefliyor. Ligde galibiyet serisi yakalayarak kendine gelen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Kupada Çarşamba günü deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak sarı yeşilli ekibimiz, 1.Lig ekibi karşısında sürprize imza atarak kupada yoluna devam etmek istiyor. Kupanın hem ekonomik olarak hem de prestij anlamında öneminin farkında olan Darıca G.B, derin rotasyon yapması beklenen rakibi karşısında turu geçmeyi hedefliyor. Kupaya 2.turdan katılan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u deplasmanda 2-1 yenerken, 3.turda deplasmanda Zonguldak Kömürspor’u 3-2’lik skorla devirmişti. İlk turda 3.Lig, ikinci turda 2.Lig ekiplerini deviren sarı yeşilliler, bu kez 1.Lig ekibini devirerek bir üst turda Süper Lig takımlarıyla eşleşmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda önce 3.Lig ekibi Belediye Kütahyaspor’u, ardından 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’u deviren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu kez 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor’u saf dışı bırakarak bir üst turda Süper Lig ekipleriyle karşılaşmayı hedefliyor.

Ligde galibiyet serisi yakalayarak kendine gelen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Kupada Çarşamba günü deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak sarı yeşilli ekibimiz, 1.Lig ekibi karşısında sürprize imza atarak kupada yoluna devam etmek istiyor. Kupanın hem ekonomik olarak hem de prestij anlamında öneminin farkında olan Darıca G.B, derin rotasyon yapması beklenen rakibi karşısında turu geçmeyi hedefliyor. Kupaya 2.turdan katılan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u deplasmanda 2-1 yenerken, 3.turda deplasmanda Zonguldak Kömürspor’u 3-2’lik skorla devirmişti. İlk turda 3.Lig, ikinci turda 2.Lig ekiplerini deviren sarı yeşilliler, bu kez 1.Lig ekibini devirerek bir üst turda Süper Lig takımlarıyla eşleşmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.